Žena sa oblinama

Sofija Vergara: Treba mi oklop da obuzdam grudi!

Pop kultura

Autor:

Glumica priznaje kako u neke kreacije vodećih dizajnera jednostavno ne može da stane

Sofija Vergara zlatni globus 2013

Glumica Sofija Vergara je u intervjuu za magazin Vog priznala da joj nije uvek lako da izgleda savršeno na crvenom tepihu, pogotovo kad haljine treba prilagoditi njenim atributima.

"Normalna devojka će samo da obuče haljinu i da krene u provod. Meni haljina mora da bude kao oklop, kako bi sve bilo pod kontrolom, i kako bi grudi bile na svom mestu. Znate, imam 40 godina, rodila sam, i nosim brus veličine 32F (85G) - i dalje su prave! Ali kada skineš brus, a one i dalje stoje, onda znaš da su lažne. Stoga, ja svoje moram s nečim podići!", otvoreno je progovorila Vergara.

Iako priznaje kako u neke kreacije vodećih dizajnera jednostavno ne može da stane, ističe kako su Dolče i Gabana i Kavali dizajneri koje najčešće nosi, jer njihove haljine ne moraju da se prepravljaju.

"Kad imaš telo sa naglašenim oblinama, mnogo teže se postiže šik izgled. Kada sam bila mlađa, mislila sam kako stalno moram da naglašavam svoje grudi, jer dolazim iz latinske zajednice. Mislila sam da što ih veće imaš, bolje izgledaš. Sada pokušavam da se malo konzervativno oblačim. Da bar mogu reći da se najviše osećam seksi kada se ujutro probudim, stavim malo šminke i mrvicu parfema, ali, to nije istina. Osećam se seksi kada sam našminkana, kada mi je frizura na mestu, kada nosim visoke štikle, kada imam "pušap" brus – kada je sve na svom mestu. Onda se osećam seksi", zaključila je glumica.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Važno je da sporazum zaživi i da srpska zajednica pokaže želju za mirnim životom na KiM Milorad Dodik, predsednik RS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!