ŠOK NA GROBLJU: Gogino ime izbrisano s Igorovog spomenika!

SKANDALOZNO

ŠOK NA GROBLJU: Gogino ime izbrisano s Igorovog spomenika!

Stars -
Ogorčena Pevačica doživela šok kad je na nadgrobnoj ploči koju je suprugu podigla sa njegovom majkom videla da „Goga“ ne postoji

Goga Sekulić ni skoro godinu dana nakon smrti supruga Igora Ramovića ne može da vodi normalan život. Neko očigledno uporno pokušava da joj, na svu njenu muku, još dodatno zagorča život.

Goga Sekulić
Goga Sekulić

Naime, pevačica je juče doživela šok kad je otišla suprugu da upali sveću i videla oskrnavljeno mesto na kome počiva njen voljeni muž. Tačnije, na spomeniku koji mu je pevačica podigla zajedno s njegovom majkom Zoricom Terzin više nema njenog imena. Neko je s nadgrobne ploče izbrisao „Goga“, dok je reč „mama“, koja je stajala pored njenog imena, ostala netaknuta.

- Za takve ljude zaista nemam komentar, ko god da je to uradio, treba da ga je sramota! Dela govore o njima. Posle godišnjice velika tačka se stavlja na sve to, odnosno na taj ružan san i sve ljude iz tog okruženja - rekla nam je Goga kad smo je pozvali za komentar.Ogorčena pevačica nije želela da nagađa ko se ponovo urotio protiv nje, ali je moguće da su nedavni natpisi u novinama u kojima se ona predstavlja kao žrtva usled Ramketove teške bolesti izazvali nekoga na ovakav čin.Takođe, njena medijski propraćena prepucavanja sa svekrvom mogla su da izrevoltiraju nekog spremnog da se uputi na groblje Orlovača i izbriše Gogu s ploče nad grobom njenog supruga. Bilo kako bilo, ko god da se odlučio na ovakav vid „osvete“, svakako nije trebalo na ovakav način da se obračunava s udovicom, koja će 14. jula Igoru dati jednogodišnji pomen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track