Pantovićka će postati baba

ŠOKANTNO: Ljubin dečko napravio dete njenoj ćerki?

Stars

Autor:

Čim je voditeljka „Preljubnika“ otišla na Farmu, devojčica od 16 godina zatrudnela s momkom svoje mame

Ljuba Pantović, Ljubin dečko, dečko Aleksandar, napravio dete, postaće baba, emi

Strefiće je srećka...Ljuba Pantović

Vodi „Preljubnike“, a preljuba joj se desila u kući.
Ljuba Pantović (34) svom dečku Aleksandru (32) šalje pozdrave s „Farme“, a nema pojma da će uskoro postati baba, jer je on napravio dete njenoj ćerki, koja ima samo 16 godina.

Kako Kurir saznaje, starija ćerka bodi-bilderke i voditeljke ostala je u drugom stanju s maminim momkom, odmah nakon što su njih dvoje ispratili Ljubu na imanje u Lisoviću, pre skoro dva meseca.

- Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je duplo stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga takođe je trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete - otkriva Kurirov izvor i dodaje:

- Ljubina majka Dušanka, kod koje je smeštena njena mlađa ćerka, tvrdi da je devojčicu, koja je ostala kod svoje kuće, vodila kod ginekologa i da joj je lekar rekao da joj je unuka nevina. Maloletna devojka i Aleksandar su čak napisali njenom ocu Karađorđu Subotiću pismo u kome mu poručuju da će da žive zajedno jer planiraju da zadrže bebu. Jedino Ljuba ništa ne zna!

Kontaktirali smo sa Aleksandrinim stricem Srbom, na čijem Fejsbuk profilu stoji objava, u ime njegovog brata Karađorđa, da proverimo navode našeg izvora. On nam je sve potvrdio, ali nije želeo da ulazi u detalje.
- Zvao sam Pink da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao - kaže uplašeno Srba.

Veliki zaplet... Aleksandar i Ljuba zoom Veliki zaplet... Aleksandar i Ljuba
Očeva poruka na Fejsbuku...Karađorđe upozorava zoom Očeva poruka na Fejsbuku...Karađorđe upozorava

Pedofil mi je zaveo dete!

Aleksandrin stric Srba Subotić na Fejsbuku je objavio ono što je njegov brat Karađorđe poručio iz zatvora:
- Moja deca su ugrožena od pedofila i manijaka koji mi je nedavno zapalio auto... Sad uz pomoć moje žene Ljube Pantović Subotić taj isti manijak hara mojom kućom! Gde su sad zakon i pravda? Da li ja imam pravo da zaštitim svoju decu i kako, ako se socijalna služba u Grockoj pravi luda i ne reaguje na moj dopis, policija iz Kaluđerice se pravi mutava i štiti manijaka od 32 godine dok mi zavodi ćerku od 16 godina?!

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (212)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Dragan Jagodina

  Dragan Jagodina

  Ona udata,muž u zatvoru,"dečko"oženjen i čeka bebu,majka na farmu a on pravi dete detetu od devojke!!! Veoma zbunjujuće a zakon ne postoji!!!

  399 Odgovori 
 • Milojko

  Milojko

  Kakva je to majka koja ostavi maloletnu cerku sa mladim ljubavnikom dok joj je muz u zatvoru?

  302 Odgovori 
 • zoran67

  zoran67

  SODOMA I GOMORA!
  I takvima se daje medijski prostor. Postala majka sa 18, muž joj u zatvoru, a ljubavnik koji je oženjen živi sa njenom ćerkom. STRAŠNO.
  Takvi treba da postanu uzor našoj deci. Vreme je za pobunu i ukidanje takvih programa. Emitovanje nek' ide u kasnim noćnim satima i tv kuće, koje ovako nešto emituju, plaćaju porez za šund.

  295 Odgovori 

Poslednji komentar

 • zoran

  zoran

  ako je sve to tacno to je posao za organe gonjenja jer je u pitanju krivicno delo - pedofilije

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!