ŠOKANTNO PRIZNANJE: Orgijali smo u Olimpijskom selu

Seksijada

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Orgijali smo u Olimpijskom selu

Ostali sportovi -
Jedna od Ukrajinki tačno je znala šta radi, nije joj bilo prvi put, ispričao je detalje dodatnog treninga britanski sportista

Neimenovani britanski olimpijac ispričao je za britanski "Dejli mejl" da su sportisti, osim na borilištima, bili veoma aktivni i u selu gde su bili smešteni tokom Olimpijskih igara u Londonu.- Svi smo tamo došli da se takmičimo, to nije sporno. Prve nedelje smo svi bili usredsređeni na ostvarivanje dobrog rezultata, a druge nedelje Igara sve postaje zanimljivije. Tada imamo više slobodnog vremena i tada počinje zabava. Uglavnom to počinje tako što sportisti razmenjuju brojeve telefona, fejsbuk, tviter...

Britanac je opisao kako je sa kolegom i dve Ukrajinke napravio "grupnjak".- Družili smo se sa sportiskinjama iz Ukrajine i one su htele da ih izvedemo negde u London. Izašli smo sa njima, napili se, a po povratku u selo zvali smo ih u našu sobu. Odjednom je sve postalo napeto, počeli smo da se ljubimo, a na kraju je sve završilo seksom u četvoro. Jedna od Ukrajinki tačno je znala šta radi, nije joj bilo prvi put. Iste večeri smo mogli i sa Amerikankama da završimo, zvale su nas u svoju sobu, ali smo odustali - priča britanski sportista.

Neimenovani sportista dodaje kako oni nisu bili izuzetak, već su to radili mnogi.- Uveren sam da svaki sportista svake večeri može da nađe sportiskinju i da imaju seks. Oni odvažniji tvrde da svako veče mogu da završe u krevetu sa sportiskinjom iz neke druge zemlje.

Zanimljivo je i njegovo mišljenje, ko je najviše upražnjavao seks u Olimpijskom selu.- Svakako su to sportisti iz Amerike, zatim slede oni iz Istočne Evrope - završava neimenovani britanski sportista.

I "Njujork post" prenosi sličnu ispovest. Neimenovana američka olimpijka ispričala je da mnogi sportisti tokom Igara žive dvostrukim životom.- Svaki sportista tokom igara mora da izabere jedan od dva puta. Prvi je da se potpuno skoncentriše na takmičenje i da ništa drugo ne vidi. Druga je da se razvalite od zabavljanja i seksa. Kako da se ne zabavite? Imate puno mogućnosti i treba da izaberete šta vam se dopada. Olimpijci orgijanje tokom Igara zovu "Dani slave" i to vam sve govori.

Pre početka Olimpijskih igara organizatori su saopštili da su obezbedili rekordnih 150.000 kondoma, za trećinu više nego na Igrama u Pekingu. Izgleda da su tačno predvideli šta bi moglo da se desi, pošto je ta brojka u proseku 15 kondoma po svakom sportisti tokom 17 dana Igara.

O seksualnom životu sportista iz Srbije tokom Olimpijskih igara za sada nema detalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track