SORAJA NAPALA BELOG: Hoće da bude PRVA DAMA, odgovor Preletačevića ju je sledio!
Foto: Dragan Kadić, Kurir

VEROVALI ILI NE! Rijaliti zvezda luda za Preletačevićem

SORAJA NAPALA BELOG: Hoće da bude PRVA DAMA, odgovor Preletačevića ju je sledio!

Politika -

Rijaliti zvezda Soraja Vučelić rešila je da postane prva dama Srbije! Vučelićevoj se veoma dopada predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli, pa je rešila da sve svoje atribute usmeri da bi pridobila njegovo srce!

Kako Kurir saznaje, Vučelićevoj se dopada kandidat za predsednika Srbije Luka Maksimović, mnogo poznatiji pod imenom Ljubiša Preletačević Beli.Prema rečima našeg izvora, Vučelićeva nije ostala imuna na šarm mladog predsedničkog kandidata iz Mladenovca. Ona je u jednom beogradskom kafiću s društvom nedavno komentarisala Preletačevića.- Njeni drugari su čitali tekstove iz medija o Belom, a Soraja je rekla da joj deluje zanimljivo. Neko iz društva joj je dobacio da bi bilo dobro da s Belim napravi kontakt, a ona je s osmehom dodala da bi se rado upoznala s njim, ali da nema broj telefona - ispričao nam je naš sagovornik.Rado bih glasalaTim povodom pozvali smo manekenku za komentar, a ona je kratko izanalizirala predstojeće predsedničke izbore.- Rado bih izašla na izbore, ali ne mogu da glasam u Srbiji. Moj favorit je Aleksandar Vučić jer je mnogo toga učinio za našu državu. S druge strane, zašto ne bismo imali slatkog i simpatičnog predsednika kao što je Beli - poručila je Soraja.Na pitanje da li priželjkuje da postane prva dama Srbije, odgovorila je kroz osmeh:Soraja, snaći ćeš se- Ha-ha-ha... Samo ću reći da sam zauzeta - rekla je ona.A šta je rekao Beli na komplimente najpoznatije rijaliti zvezde u Srbiji?- Hvala Soraji na komplimentima, ali čika Beli već ima svoju prvu damu. Ali ljubi čika Beli svejedno. Soraja, bez sikiracije, snaći ćeš se ti - rekao je Beli u svom stilu i dodao:- Samo jako, Soraja!

Novi hit za kampanjuBELI, TI SI PRAVI VOĐA, JAČI SI OD KARAĐORĐABeli ima pesmu koja preti da postane pravi novi hit! „Samo jako, samo jako, samo jako il‘ nikako. On je lep i on je snažan, za Srbiju on je važan, sve od Šida, pa do Niša, biće predsednik Ljubiša. On je uvek tu kad treba, Ljubiša je dar sa neba, hrabar čovek, vitkog stasa, za njim šizi srpska masa, njega narod će da glasa...“

Beli se oprostio od RokfeleraMNOGO MI JE TEŠKO, ČOVEČEBeli se oprostio od milijardera Rokfelera na Fejsu: „Mnogo mi je teško što je gospodin Dejvid, moj najveći finansijer, umro, a nisam stigao da odem na komemoraciju da se ogrebem za još koji dinar. Izjavljujem saučešće.“ On je „zahvalio Rokfeleru na svemu“.

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Cecu u Danskoj čuvao vođa mafije!

Kako Stars ekskluzivno saznaje, Ražnatovićku je na nastupu u Kopenhagenu, osim specijalaca čuvao i glumac Slavko Labović koji je u seriji „Ubica moga oca“ tumačio lik kriminalca.

U novom Starsu saznaćete sve detalje Natinog i Ljubinog predbračnog ugovora, kako se Aca Pejović sprema da bude kum na Prijinoj i Filipovoj svadbi i zašto se Milan Stanković kaje što je bio sa Radom.

Čitajte Stars, najtiražniji magazin o poznatima!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV ISPRED RIK-A: Beli Preletačević na ramenima pristalica!

M. DEJANOVIĆ - K. BLAGOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track