(VIDEO) Svi se pitaju kako da odu na Mundijal, a REŠENJE JE NIKAD LAKŠE!
Foto: Promo

(VIDEO) Svi se pitaju kako da odu na Mundijal, a REŠENJE JE NIKAD LAKŠE!

Sport -

Brojke koje okružuju Svetsko prvenstvo u Rusiji koje gledamo su neverovatne, a mi smo rešili da vam predstavimo samo neke od njih! Jedna od najboljih glasi - možete na Mundijal za samo 50 dinara!

871 meč je odigran u kvalifikacijama za ovaj Mundijal, a postignuto je neverovatnih 2469 golova! A Španija je opet bila bez poraza, što znači da su sada bez poraza već 63 kvalifikaciona meča! Sledeća na listi je Nigerija koja nije poržena 36 mečeva u kvalifikacijama!

Imali smo i još jedan rekord, koji je postavila Australija! "Sokerosi" su odigrali 22 meča na putu do Rusije i tako izjednačili rekord po broju odigranih kvalifikacionih mečeva!

foto: Promo

Sedam timova koji su ranije osvajali Svetsko prvenstv o će igrati i na ovom - Brazil, Argentina, Urugvaj, Francuska, Španija, Nemačka i Engleska, a od bivših svetskih šampiona samo Italijane nećemo gledati na smotri najboljih!

To znači da Bufon, De Rosi, Verati, Bonući, Kjelini... Neće igrati u Rusiji! A ti možeš da odeš na Mundijal za samo 50 dinara!

Nikada nije bilo lakše da odeš na Svetsko prvenstvo! Samo odigraj tri para iz Meridian Mundijal lige i možda baš ti budeš srećni dobitnik! Izvlačenje je 31.12. tako da još uvek imaš vremena da odeš na Mundijal!

Kada je Rusija u pitanju turnir će se igrati u 12 gradova, na 13 stadiona. Samo se u Moskvi igra na dva stadiona - Spartakovom koji prima 42.000 ljudi i na "Lužnjikiju" na koji može da stane čak 80.000 navijača!

Srbija prvi meč igra sa Kostarikom na stadionu u Samari (45.000 mesta), drugi sa Brazilom na stadionu Spartaka u Moskvi, a treća u Kalinjingradu!

To znači da će "Orlovi" prvo preleteti preko 1.000 kilometara od Samare do Moskve, pa onda još 1.250 kilometara od Moskve do Kalinjingrada. Da biste stekli utisak koliko je tih 2.250 kilometara - od Barselone do Osla ima 2.600 kilometara!

Na ovom SP će biti i dva debitanta! Posle sjajnih igara na Evropskom prvenstvu videćemo Islanđane i na Mundijalu! A osim njih je tu i Panama koja je iskoristila očajne igre SAD i uspela da se plasira u Rusiju.

A i ti možeš da debituješ na Mundijalu, jer Meridian te vodi na Mundijal!

Egipat, Maroko i Peru nisu debitanti, ali ih nismo videli odavno. "Faraone" je Mo Salah uspeo da konačno dovede na ovaj turnir. Godinama dominiraju na Kupu nacija, a nisu se pojavili na SP još od 1990. godine. Marokanci su stu prvi put posle Francuske 1998. godine, a Perua nema od davne 1982.

U ovim kvalifikacijama su neki igrači briljirali - Robert Levandovski, Markus Berg, Kristijan Eriksen su samo neki od igrača koji su briljirali u ovim kvalifikacijama! A najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava je Miroslav Klose sa 16 golova, a Žist Fonten je na jednom prvenstvu uspeo da postigne čak 13 golova!

A ti možeš da pogodiš pravo u centar sa samo jednim tiketom! Odigraj tri para iz Meridian Mundijal lige i možda BAŠ TEBE MERIDIAN ODVEDE NA MUNDIJAL!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track