SNOVI SRBA POSTAJU JAVA: Dođi da se seksamo uz EVRO 2016
Foto: Shutterstock

Porno-fudbal

SNOVI SRBA POSTAJU JAVA: Dođi da se seksamo uz EVRO 2016

Francuska 2016 -

Devojka iz Novog Sada na specijalizovanom sajtu putem oglasa nudi seksualne usluge uz gledanje fudbalskih mečeva na Evropskom prvenstvu u Francuskoj

Čuvena rečenica koju muškarci izgovaraju suprotnom polu „Ne diraj me za vreme fudbala“ odlazi u istoriju. Naime, iz Novog Sada dolazi oglas devojke koja muškarcima nudi nesvakidašnju zabavu za vreme utakmica Evropskog prvenstva - erotsku masažu!- Kod mene možeš da gledaš Evropsko prvenstvo u fudbalu na velikom televizoru i uživaš u erotskoj masaži - glasi oglas, uz koji je postavljena i atraktivna fotografija. Cena gledanja fudbala i masaže iznosi 20 evra.Dobili smo i potvrdu da je oglas zaista verodostojan i da ovakva usluga postoji. Prenosimo vam konverzaciju koju smo imali sa dotičnom devojkom kad smo je pozvali i rekli joj da smo zainteresovani za masažu.- Puna sam za naredne mečeve, možda tek za samu završnicu, ako si zainteresovan - ljubazno će devojka.Jaoo... Nemaš nikakvu rupa u rasporedu? Ako ništa, bar jedno poluvreme Hrvata, subota uveče?- Nema šanse.

Cena 20 evra... Kod mene možeš da gledaš prvenstvo u fudbalu na velikom TV i uživaš u erotskoj masaži
Cena 20 evra... Kod mene možeš da gledaš prvenstvo u fudbalu na velikom TV i uživaš u erotskoj masaži

A Đoković na Vimbldonu?

- Šta Đoković?Pa, je l‘ radiš i dok on igra?- Ma, može uz bilo koji sport.Tenis deluje idealan za masažu. Mada, možda bolje uz Anu Ivanović, šta misliš?- Ha-ha, pa tebi je sigurno bolje uz Anu Ivanović.Taj TV što si rekla, je l‘ imaš RTS HD, to je mnogo bitno zbog slike?- Imam sve, osim slobodnih termina u narednih 10 dana.Nego, je l‘ mogu da se prate tiketi iz kladionice za vreme masaže ili da se trkne i nešto uplati?- Može, ali delimo dobitak. Ha-ha - rekla je ona i našem novinaru ponudila oralnu završnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track