DANILO PANTIĆ: Mnogo mi je žao što nisam bio na SP
Foto: Dado Djilas

Iskreno

DANILO PANTIĆ: Mnogo mi je žao što nisam bio na SP

Fudbal -
Mnogo mi je bilo žao što nisam bio učesnik završnog turnira, ali osećam se kao da sam i ja osvajač zlatne medalje

BEOGRAD - Srpski fudbaler i doskorašnji igrač Partizana Danilo Pantić rekao je danas da se kaje što nije učestvovao na omladinskom Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Pantić je bio deo omladinske reprezentacije Srbije, ali nije putovao na Novi Zeland zbog suspenzije Fudbalskog saveza Srbije, koja je usledila nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa crno-belima. On je danas dočekao omladince u Staroj Pazovi.

"Svojim drugarima sam čestitao i porukama odmah posle utakmice. Nisam bio sa njima, iako osećam kao da sam bio deo svega toga... Mnogo mi je bilo žao što nisam bio učesnik završnog turnira, ali osećam se kao da sam i ja osvajač zlatne medalje. Drago mi je što su napravili ovoliki uspeh, ovo je ogroman uspeh za celu naciju", rekao je Pantić novinarima.

Pantić je naveo da je bio mnogo nervozan dok je pratio utakmice "orlića", a da mu je najteže bilo u četvrtfinalu protiv selekcije SAD.

Novinare je zanimalo i da li bi sad išta promenio da može.

"Ne bih se vraćao unazad... Sigurno je da bih najviše voleo da sam bio tamo. Ali, nije bilo do mene. Bilo je stvari koje su se iskomplikovale. Kajem se zbog Svetskog prvenstva, zbog ostalih stvari ne", rekao je Pantić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track