JOVANA GUZIJAN U ŽIŽI Grof mi je rekao: Neće meni žena da drži kišobran!

Hit s Banjice

JOVANA GUZIJAN U ŽIŽI Grof mi je rekao: Neće meni žena da drži kišobran!

Fudbal -
Atraktivna novinarka Arene sport opisala kako su treneri Zvezde i Rada pokazali gospodske manire po jakoj kiši posle utakmice. Danas je malo takvih džentlmena, kaže ona

Miodrag Božović počeo je da pokazuje džentlmenske manire u skladu s nadimkom koji nosi - Grof. Posle utakmice Rad - Crvena zvezda (0:3) držao je kišobran Jovani Guzijan, novinarki Arene sport, dok mu je ona postavljala pitanja. Isti gest vredan pažnje ponovio je i Milan Milanović, trener domaćeg tima.Nebo se otvorilo nad Banjicom po završetku malog beogradskog derbija, a atraktivna Jovana za Kurir ne krije da su je pomenuti treneri prijatno iznenadili. Naime, ona je na ivici terena s kišobranom po jakoj kiši čekala trenere oba tima kako bi uzela izjave."Gospodin Božović mi je odmah uzeo kišobran iz ruku i rekao da neće njemu žena držati kišobran. Dodao je da će on rado pridržati kišobran", prepričava Jovana detalj iz video-snimka koji je postao hit na Jutjubu.

Kad smo se već dotakli teme džentlmenstva, upitali smo Jovanu da li gospodski maniri nedostaju ovdašnjim muškarcima?"I te kako im nedostaju. Izgubilo se, nažalost, sve to. Niko više nema vremena za lepu reč, da se potrudi oko devojke. Sad se sve svelo na hoćeš-nećeš."U džentlmenskom maniru, naravno, našoj sagovornici smo na kraju priznali da je pravo osveženje za srpski fudbal i da je Superliga mnogo zanimljivija s njom u direktnom prenosu."Meni deluje da je Arena napravila pravi potez kad me je angažovala", uz osmeh je rekla Jovana Guzijan.

Kad nema RajkaKO SAD LJUBI JOVANU?Jovana je u centar pažnje sportske javnosti došla kad je dobila poljubac u prenosu uživo od Predraga Rajkovića, golmana Crvene zvezde. Mladi reprezentativac Srbije napustio je redove crveno-belih, pa se nametnulo pitanje ko sad ljubi lepu novinarku?"Ha-ha! Ne znam, stvarno", nasmejala se Jovana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track