SAVO MILOŠEVIĆ: Sadašnji reprezentativci Srbije su u odnosu na moju generaciju previše dobri
Foto: Dado Đilas

Uveren da stižu bolji dani

SAVO MILOŠEVIĆ: Sadašnji reprezentativci Srbije su u odnosu na moju generaciju previše dobri

Fudbal -
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević prati, uveren je da ima napretka i da rezultati dobrog rada fudbalske reprezentacije Srbije moraju da dođu.

Uoči gostovanja u Poljskoj podiglo se mnogo "prašine" zbog izjava Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, koji su optužbama na račun selektora dali novu dimenziju beskrajnoj diskusiji o razlozima posrtanja nacionalnog tima.

Borbenošću na utakmici u Poznanju i putem izjavama koje su usledile, "orlovi" su pokušali da uvere kako odnosi u reprezentaciji nisu nezdravi i da selektor Radovan Ćurčić ima podršku. Milošević tvrdi da je zaista tako i da imamo grupu igrača za primer.

"Nekoliko puta sam rekao da problem ove ekipe nije loša atmosfera. Ovi momci su u nekim stvarima i previše dobri, u poređenju sa mojom generacijom. Njima možda nedostaju drčnost i bezobrazluk u pozitivnom smislu, ali to može i da se nauči", poručio je potpredsednik FSS.

"Meni je bitno da su to dobri momci. Trpe pritisak i poniženja, stoički izdržavaju mnoge laži iznesene na njihov račun. Ovih dana rade fenomenalno i uveren sam da će im se to vratiti".

Savo kaže da je od poslednjih pet utakmica samo ona protiv Češke "jednim delom bila sporna".

"Promene koje smo delom napravili pozitivno su uticale na ekipu. Dobili smo novu energiju, a najveća dobit je što sam na licima igrača posle Poljske video zadovoljstvo kako su odigrali. Konačno su shvatili da mogu mnogo više", završio je Milošević.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track