KURIR SA ZVEZDAŠIMA LUKOM I IVANOM ADŽIĆEM: Tata, obećavam da neću poleteti!
Foto: Privatna Arhiva

OTAC I SIN

KURIR SA ZVEZDAŠIMA LUKOM I IVANOM ADŽIĆEM: Tata, obećavam da neću poleteti!

Fudbal -

Ostvario sam san, ali ovo je tek početak i već sutra je nova utakmica, kazao mladi fudbaler, dok mu je senior na to rekao: „Sine, sad moraš još više da zapneš“

Ivan i Luka Adžić u centru su pažnje posle debitantskog gola naslednika nekadašnjeg kapitena crveno-belih u dresu Zvezde protiv Metalca (2:1). Pričali smo sa ocem i sinom i proćaskali na brojne teme.Luka upija svaki Ivanov savet, ali pre meča u Milanovcu i nije bilo neke velike priče.Ispalo sve kako treba- Nismo mnogo pričali pre početka utakmice. Tata je znao da sam na klupi, i to je to. Da su se stvari na terenu drugačije odvijale, možda bi i ranije ušao u igru, ali ovako je ispalo najbolje - uz osmeh je počeo Luka priču, na koju se nadovezao Ivan:- Drago mi je zbog Lukinog gola, kako da mi ne bude drago. Ali posle utakmice, kad smo se čuli, rekao sam mu da je tek sada na početku. Da tek sada mora još više da radi jer ništa nije napravio.

Ćaletove kritike su uvek na mestu... Luka i Ivan Adžić
Ćaletove kritike su uvek na mestu... Luka i Ivan Adžić

Usijao se telefon mladića koji je tek navršio 18 godina. Želje, čestitke, pozdravi... Ujedno, mač sa dve oštrice.- Želim da se isključim iz svih tih dešavanja i posvetim se samo terenu. Već sutra je nova utakmica. Ovo je tek početak, a ja sigurno neću poleteti.Otac Ivan je zadovoljan tim rečima svog naslednika:- Gol iz Milanovca samo pokazuje da Luka može, ali i da će očekivanja od njega biti sve veća i veća. Nema potrebe da žuri bilo gde, tek je postao punoletan.Luka je izuzetno popularan među ženskom populacijom, na Instagramu srca pljušte sa svih strana.- Naravno da mi to prija. I to, ali i poruke koje sam dobio od prijatelja i armije navijača Zvezda. Na Marakani sam odmalena, ovo je ostvarenje mog sna.Ivan Adžić je za Crvenu zvezdu debitovao sa 16 godina i bio je jedan od najvećih talenata u istoriji nekadašnjeg prvaka Evrope. Sada tim stopama ide njegov sin.Pozdrav za Džajku- Svestan je Luka pritiska koji nosi njegovo prezime. Mislim da ume da se nosi s tim. Luki je čestitala i Dragana, Džajina ćerka, deda Šaban nije krio oduševljenje...- Poznajem se s Draganom, čestitao je naravno i deda, kao i kompletna porodica. Svi su pratili, navijali i na kraju su imali razlog za zadovoljstvo.

Očinska brigaSAMO DA JE ZDRAVNa pripremama u Kopru Adžić junior pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena.- Meni je najviše drago što ne oseća posledice povrede, koja ga je prošle zime odvojila duži period s terena. Samo da je zdrav - poručio je otac.

Pravi savetGROF ME BODRIOU 83. minutu Miodrag Božović je davao poslednje savete Luki Adžiću pred izlazak na teren.- Rekao mi je da igram rasterećeno, da šutiram sa 18-19 metara ako mi se ukaže prilika - rekao je Luka Adžić.

M. Bjelinić - A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track