MARKO NIKOLIĆ: Partizan ide u Novi Sad da nastavi pobedničku seriju!
Foto: Partizan.rs

Pred derbi sa Vojvodinom

MARKO NIKOLIĆ: Partizan ide u Novi Sad da nastavi pobedničku seriju!

Fudbal -

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da bi pobeda u sredu protiv Vojvodine (18.00) psihološki bila veoma važna njegovim fudbalerima, ali je blagu prednost dao protivniku

- Čeka nas derbi, veoma zanimljiva utakmica koja nosi određenu važnost, iako je još rana faza sezone i ima više da se igra od onoga što je igrano. Pobeda bi nam bila važna iz psiholoških razloga. U dobroj smo seriji i pokušaćemo da je nastavimo - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.Nikolić je naveo da priča o favoritima u predstojećoj utakmici "ne pije vodu", ali da prednost ipak daje Vojvodini.- Priča o tome ko je favorit ne pije vodu. To ne umem da izmerim ni protiv slabijih ekipa od Vojvodine. Mnogo se priča da Vojvodina igra najlepši fudbal, da je najbolji tim u zemlji i zbog toga može da im se da uloga blagog favorita - kazao je Nikolić. Mnogo se priča da Vojvodina igra najlepši fudbal, da je najbolji tim u zemlji i zbog toga može da im se da uloga blagog favoritaMarko Nikolić, trener PartizanaPrema njegovim rečima, Vojvodina će biti dodatno motivisana protiv Partizana, a energije neće nedostajati ni crno-belima.- Dok god bude bilo poslednje kapi života, neće nedostajati energije i želje kod mojih igrača da se pobedi. Svi su motivisani protiv nas, toga smo svedoci. Susrećemo se sa time u svakoj utakmici, što je normalno, čak i poželjno.

Bilo bi dobro da se sve igraju na taj način, to bi bilo dobro za srpski fudbal - rekao je on.Partizan neće moći da računa na suspendovane Uroša Đurđevića i Nikolu Milenkovića, dok se u tim vraća Everton Luiz.

Nikolić je rekao da u Vojvodini ima mnogo optimizma pred naredni duel, "verovatno sa razlogom", a kao najjači deo novosadskom tima istakao je ofanzivni red.- To je kvalitetan, fudbalski tim, sa zanimljivom grupom igrača. Vojvodina je znala da bude veoma neprijatna za Partizan prethodnih godina - rekao je on.

Nikolić je dodao da "nema dilemu" kakvu će podršku imati Partizan u Novom Sadu, a kada je reč o tome da je Vojvodina odlučila da navijači beogradskog kluba mogu samo na južnu tribinu, rekao je da je to "legitimno sa njihove strane".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track