ARGENTINAC UCENIO ZVEZDU: Mouče traži 300.000 evra za slobodu!
Foto: Saša Pavlić

Strašna lova

ARGENTINAC UCENIO ZVEZDU: Mouče traži 300.000 evra za slobodu!

Fudbal -

Hoće da ih ošiša Fudbaler koji ništa nije pokazao u crveno-belom dresu poručio upravi da za raskid jednogodišnje pozajmice traži polovinu para od ugovora

Pablo Mouče traži od Crvene zvezde 300.000 evra kako bi na zimu napustio klub!Argentinac je pre nekoliko dana imao razgovor sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem oko svog statusa u klubu. Ljudi iz Crvene zvezde žele da raskinu jednogodišnju pozajmicu sa Pablom Moučeom i predložili su mu sporazum, što je on odbio. Napadač koji je za veliki novac došao letos na Marakanu traži od crveno-belih pola svoje plate, kako bi razdužio opremu i sreću potražio u nekoj drugoj sredini.Moučeova ogroman plata od početka je bila veliki problem, jer on nijednim svojim potezom nije opravdao ni deo finansija uloženih u njega. Momak za koga se znalo da će nespreman doći na početak sezone dobio je ugovor o jednogodišnjoj pozajmici vredan oko 600.000 evra, odnosno, njegova mesečna plata iznosi između 45.000 i 50.000 evra.Crvena zvezda ima problema sa finansijama i teško je za očekivati da se tek tako može odreći 300.000 evra, pa čelnici kluba žele da se dogovore sa Argentincem. Pablo Mouče se nalazi na udaru navijača Crvene zvezde zbog skromnih i očajnih partija, a pitanje je kako će ga Delije dočekati posle ucenjivačkog stava prema klubu.- Želimo prijateljski da se raziđemo sa Moučeom. Jednostavno, momak se nije snašao u Zvezdi, iako smo imali sjajne preporuke za njega, pre svih od Roberta Prosinečkog koji ga je trenirao. Bio je na razgovoru sa ljudima iz uprave i mi verujemo da ćemo se rastati u decembru - rekao je za Kurir sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Dok ekipa krvari, gleda tenis i putujeKoliko Pablo Mouče ne zarezuje bilo koga u Crvenoj zvezdi, od uprave do saigrača pokazao je u subotu, kada je u Zagrebu navijao za tenisku reprezentaciju Argentine u Dejvis kupu. U to vreme, ekipa je krvarila u Gornjem Milanovcu i preokretom u poslednjim minutama stigla do važne pobede.- Bio je on ranije i u Parizu. Ali, to sve govori o njemu i tome koliko poštuje Crvenu zvezdu. Mi ne možemo da mu zabranimo gde će da ide, kada nije u kombinaciji za tim. Opet, on kao profesionalac trebalo bi da bude svestan svojih postupaka - smatra Raosavljević.

600.000 evra mu je godišnja 7 utakmica odigrao za Zvezdu0 golova za crveno-bele

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track