(FOTO) BEZOBRAZNE TATINE MEZIMICE: Ovo su najzgodnije ćerke fudbalera
Foto: Printskrin/Instagram

Bogate i slavne

(FOTO) BEZOBRAZNE TATINE MEZIMICE: Ovo su najzgodnije ćerke fudbalera

Fudbal -

Svetski poznati fudbaleri slavu su stekli sjajnim partijama na travnatom terenu, a njihove naslednice slavu stiču na društvenim mrežama.

Već dugi niz godina broj pratilaca na društvenim mrežama govori o popularnosti, a ako uzmemo u obzir armiju fanova koji prate ćerke poznatih fudbalera, dolazimo do zaključka da su upravo one premašile slavu svojih očeva.

Poznato je da se fudbaleri uglavnom nalaze u društvu vrlo atraktivnih žena, kojima se kasnije i ožene, te nema sumnje da će tako atraktivne biti i njihove nasledince.

Pa krenimo redom...

Ćerka Denisa Berkampa, lepa Estel ljubitelj je visina i za razliku od oca uživa u letenju avionom.

Za razlku od povučene Estel, naslednica Paula Gaskojna je tatina slika i prilika. Ne fizički naravno. Bianka Gaskojn je definitivno 'ludu glavu' povukla na oca, te ne treba da čude provokativne fotografije kojima svakodnevno časti pratioce na društvenim mrežama.

Proslavljeni francuski reprezentativac Frank Lebef itekako ima čime da se ponosi. Njegova naslednica je prelepa brineta.

Masimilijano, trener Juventusa ima jako seksepilnu ćerku. I vrlo je poznata italijanskoj javnosti... Poznatija čak i od oca...

Klaudio Kaniđa stekao je planetarnu slavu igrama za reprezentaciju Argentine, a njegova ćerka Šarlot kačenjem slika na društvene mreže... I to kakvih...

BONUS VIDEO:

10 najlepših supruga poznatih tenisera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track