ĐUROVSKI PRED POSLEDNJE KOLO SUPER LIGE SRBIJE: Idemo na pobedu uz nadu da ćemo osvojiti titulu
Foto: Aleksandar Radonić

Poslednje kolo super lige

ĐUROVSKI PRED POSLEDNJE KOLO SUPER LIGE SRBIJE: Idemo na pobedu uz nadu da ćemo osvojiti titulu

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Radničkog iz Niša ići na pobedu, kao i da se nada tituli šampiona.

'Očekuje nas poslednja utakmica na našem stadionu i, naravno, idemo na pobedu. Računamo da će nam pobeda, ali i rezultat na stadionu Partizana, doneti šampionsku titulu, ali i stabilnost pre finala Kupa na njihovom stadionu', rekao je Đurovski novinarima na stadionu 'Rajko Mitić'.

Zvezda će sutra na stadionu 'Rajko Mitić' dočekati Radnički iz Niša u u utakmici poslednjeg, 37. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su drugi na tabeli Super lige sa 52 boda, tri manje od Partizana. Za trofej Super lige, crveno-belima je potrebna pobeda, ali i poraz "večitog" rivala od Mladosti.

'Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, ali to je situacija gde mora da se pokaže karakter i kvalitet. Takav pristup će nam mnogo pomoći pred finale koje nama mnogo znači. Radnički je dobra ekipa i očekujem otvorenu utakmicu', rekao je Djurovski.

On je kazao da se nada pobedi pre svega zbog navijača, koji su tokom cele sezone pružali fantastičnu podršku.

'Dužni smo zbog svega da im podarimo pobedu. Taj njihov fanstizam je za pohvalu', rekao je Đurovski.

On je kazao da će u sutrašnjoj utakmici biti mesta za mladje igrače koji ove sezone nisu imali veliku minutažu."Oni su budućnost Zvezde i ne vidim zašto ne bi dobili priliku. Svi su spremni sem Predraga Sikimića. Praviću rokade u zavisnosti od situacije i rezultata na stadionu Partizana.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Radničkog igraće se u nedelju od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track