FINALE LIGE EVROPE: Marko Pantelić gura Ajaks u Ligu šampiona
Foto: Reuters

Spektakl večeras u Stokholmu

FINALE LIGE EVROPE: Marko Pantelić gura Ajaks u Ligu šampiona

Fudbal -

Sada imate šansu da upišete svoje ime u tu slavnu istoriju. Budite jaki, budite pametni, budite Ajaks, rekao je Pantelić

Slavni holandski klub dobio podršku srpskog asa pred meč sezone sa Mančester junajtedom.Za ekipe Ajaksa i Mančester junajteda sve staje u devedeset minuta (najmanje toliko) od kojih zavisi direktan plasman u Ligu šampiona naredne godine, ali i trofej u Ligi Evrope.

Holandski i engleski klub će večeras (20.45, RTS1) u Stokholmu odigrati finalni meč drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja, a i jedni i drugi priželjkuju veliko slavlje.Marku Panteliću bila je dovoljna jedna sezona da ostavi trag u Ajaksu i za sva vremena kupi navijače tog kluba. Popularni Pantela uoči večerašnjeg finala poslao je snažnu poruku bivšem klubu.- Ćao, momci. Pre svega, ponosim se vama. U ovom važnom momentu hoću da vas podsetim da je istorija Ajaksa velika i puna trofeja. Sada imate šansu da upišete svoje ime u tu slavnu istoriju. Budite jaki, budite pametni, budite Ajaks - rekao je Pantelić za portal Telegraf.rs, uz podignutu pesnicu.G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track