KUPANJE U PARAMA: Otac Andrije Živkovića posuo evre po Đaniju
Foto: Instagram

EVO ŠUŠKE

KUPANJE U PARAMA: Otac Andrije Živkovića posuo evre po Đaniju

Fudbal -

Fudbaler i njegov tata upriličili dvostruko slavlje u Nišu, na kojem se najviše opario Radiša Trajković

Radiša Trajković Đani doživeo je i to da se okupa u parama.

Nekada su pevaču na nastupu davali brojilicu para zbog ogromnog bakšiša koji dobija, a sada je bukvalno zasut evrima. Ogromnu količinu para po njemu je posuo otac fudbalera Andrije Živkovića Jovica.

foto: Instagram

Đani je u sredu uveče pevao na dvostrukom veselju u jednoj kafani u Nišu koje su organizovali sportista i njegov otac. Andrija je proslavljao osvojeno prvenstvo Portugalije s Benfikom iz Lisabona, a njegov tata uspešnu godinu poslovanja svoje fudbalske menadžerske agencije.

Da je godina bila i više nego berićetna, svedoči fotografija do koje je došla redakcija Kurira. Na njoj se jasno vidi kako Živkovići ne žale pare za muziku. Evri su prštali na sve strane, a najviše po Đaniju.

foto: Instagram

Andrijin otac je po folkeru, koji je ležao na podu, bacao novčanice od 100, 200 i 500 evra, pa je Đani napustio kafanu sa više hiljada evra. Andrija Živković se na Instagramu pohvalio selfijem s pevačem, nakon čega su usledili komentari.

- Samo bahato. Bravo za familiju. Svaka vam čast, neka je sa srećom, tako i treba - glasili su neki od komentara.

Pored Đanija, na proslavi su pevale Katarina Živković i Aleksandra Mladenović, koje su dobro prošle s bakšišom, ali ne kao Đani.

Lj. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vučelić je 100% u pravu. Evo i zašto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track