ZVEZDIN DIREKTOR UPOZORANA: Evo šta Mrkela vidi kao snagu Maltežana
Foto: Nebijša Mandić

OPREZAN

ZVEZDIN DIREKTOR UPOZORANA: Evo šta Mrkela vidi kao snagu Maltežana

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da Florijana može da bude neugodan protivnik u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Italijan je vlasnik kluba i mnogo italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne sezone i mogu da budu dosta neugodni", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Zvezda će u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa dočekati Florijanu 29. juna, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Malti.

Mrkela nije želeo da komentariše potencijalne rivale Zvezde u trećem kolu kvalifikacija, Irtiš iz Kazahstana i bugarski Dunav Ruse.

"Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara. To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku", kazao je Mrkela.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa gde baš Budućnost?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track