DELIJE POŽURITE: Zvezda počinje prodaju sezonskih karata, evo kako da ih kupite
Foto: Filip Plavčić

Obezbedite se na vreme

DELIJE POŽURITE: Zvezda počinje prodaju sezonskih karata, evo kako da ih kupite

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda je obavestila navijače o prodaji vaučera, odnosno sezonskih karata za narednu takmičarsku godinu.

Zbog implementacije novih softverskih sistema koji će omogućiti kupovinu sezonskih i dnevnih ulaznica sa većim brojem mogućnosti,

Crvena zvezda jE krenula u prodaju vaučera za sezonske ulaznice koji će svi zainteresovani moći da kupe u servisu za članstvo, a potom da ih od ponedeljka zamene za sezonske ulaznice.

Ova zamena je obavezna, jer će isključivo sa sezonskom ulaznicom biti omogućen ulazak na stadion "Rajko Mitić". Sezonske karte za severnu tribinu koštaju 3500 dinara, za istočnu 5500, za zapadnu tribinu 6500, a za VIP ložu 60 hiljada dinara.

Svi prošlogodišnji vlasnici godišnjih karata mogu da ostvare popust od 500 dinara na punu cenu sezonske karte.

Takođe, svi navijači koji donesu vaučere koje su dobijali na poslednje tri prvenstvene utakmice prethodne sezone, ostvaruju dodatnih 10, 20 ili 30% popusta na punu cenu ili na cenu umanjenu za 500 dinara ukoliko su i prethodne sezone imali sezonsku kartu. Ovi vaučeri ne važe jedino za porodične sezonske karte.

Sezonske karte za sezonu 2017/18 važiće za sve prvenstvene utakmice koje Crvena zvezda igra na svom stadionu, kao i za utakmice evropskih kvalifikacija, a kako je navedeno na klupskom sajtu, mogu da ih kupe samo aktivni članovi Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: O čemu je Radonjić "kratko razmišljao" pre nego što je prihvatio poziv?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track