PRELAZNI ROK U FK RADNIK: Ivanović i Plavšić pojačali Surduličane, Gojković produžio ugovor na još godinu dana
Foto: FK Radnik

PLJUŠTE TRANSFERI

PRELAZNI ROK U FK RADNIK: Ivanović i Plavšić pojačali Surduličane, Gojković produžio ugovor na još godinu dana

Fudbal -

Prvi dani letnjeg prelaznog roka u Surdulici krenuli su vrlo uspešno.

Najpre je u Radnik stigao iskusni centarfor Purović, a ubrzo posle i dva pojačanja u veznom redu i odbrani. Najsvežija vest iz ovog kluba: Kapiten seniorskog tima Aleksandar Gojković, produžio je ugovor sa upravom Radnika na još godinu dana.

- Nije mi trebalo da dugo razmišljam o ponudi za produžetak saradnje sa ljudima iz kluba. Proveo sam ovde dve godine, stekao dosta prijatelja u Surdulici, porodica mi se lepo uklopila ovde i eto,..na obostrano zadovoljstvo smo produžili ugovor - kaže Gojković.

U aktuelnom prelaznom roku, ovih dana redove surduličkog superligaša pojačali su i Filip Ivanović (25) iz Inđije i Miloš Plavšić (27) iz Novog Pazara.

Plavšić, se pre igranja u Super ligi Srbije, u timu iz Novog Pazara, dobar vremenski period kalio i Slovačkim klubovima, Iskra Borcice i Nove Mesto, dok sa veoma kvalitetnim iskustvom iz prvoligaških klubova, dolazi mladi Ivanović.

Ivanović će po ugovoru sa Radnikom igrati na poziciji štopera naredne tri godine, dok je igrač veznog reda Plavšić, ugovor sa klubom potpisao na godinu dana.

kurir.rs / kurir sport

foto: FK Radnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track