DONALD O ODLASKU: Fokusiran sam na Zvezdu iako postoji šansa da odem
Foto: Dado Đilas

CRVENO-BELI POBEDILI IRTIŠ

DONALD O ODLASKU: Fokusiran sam na Zvezdu iako postoji šansa da odem

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je potpuno skoncentrisan na igre u dresu crveno-belih, iako postoji mogućost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

"Sve dok sam ovde biću potpuno fokusiran. Mediji svašta pišu, ali ništa nije sigurno. Uvek postoji šansa da odem, ali i da ostanem. Da li ću igrati protiv Sparte? Zašto da ne?", rekao je Donald posle pobede nad kazahstanskim Iritišom (2:0).

Upravo je Holanđanin bio strelac protiv Irtiša za plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, prvim golom iz slobodnog udarca u karijeri.

"Mnogo sam vežbao, mislim da je bio lep gol. Drago mi je da sam ga postigao. Srećan sam, to je najbolji opis posle ove utakmice. Imali smo prilike, ponekad smo grešili u tom poslednjem pasu i zbog toga nije bilo više stopostotnih prilika. Irtiš je težak protivnik, malo ćemo da proslavimo, da se osvežimo, a onda da se fokusiramo na sledeći meč", naveo je Donald.

Donald je istakao da su navijači opet pružili veliku podršku fudbalerima Crvene zvezde.

"Osetili smo njihovu podršku, iako su bili na jugu. Važno je da su oni tu i da nam pružaju podršku, manje je bitno na kojoj su tribini", zakljucio je Donald.

kurir.rs / Tanjug

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja