(VIDEO) TRENER OLIMPIJAKOSA PRED PARTIZAN: Za ovakve utakmice se živi
Foto: Profimedia

SVESTAN ŠTA GA ČEKA

(VIDEO) TRENER OLIMPIJAKOSA PRED PARTIZAN: Za ovakve utakmice se živi

Fudbal -

Trener fudbalera Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je danas da očekuje dobru igru i atmosferu u Beogradu na utakmici sa Partizanom i da njegova ekipa spremno dočekuje prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Očekujem dobru igru, a pre svega dobru atmosferu. Imamo povrede u timu, ali i mnogo igrača koji su spremni. Protivnik je težak, ali imamo dobar tim i spremni smo. Bio sam već ovde, znam kakva je atmosfera i znam šta nas očekuje, spremni smo za to", rekao je Hasi na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Olimpijakosa igraju u utorak od 20.45 u Beogradu protiv Partizana, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Upitan da prokomentariše izjavu trenera Partizana Miroslava Đukića da bi bio zadovoljan i rezultatom 0:0, Hasi je rekao da je "svaki rezultat ovde dobar rezultat".

Albanski trener je na pitanja srpskih novinara odgovarao na srpskom jeziku, a Grcima je odgovarao na engleskom.

Upitan da li će igrati novi fudbaler Jagoš Vuković, trener grčkog šampiona rekao je da svaki igrač koji je doputovao u Beograd može da počne utakmicu.

"Ako sam ga poveo, znači da je spreman", naveo je on.

Takođe, novinare je zanimalo i kako sarađuje sa srpskim igračima, a Hasi je odgovorio da sa svima ima normalnu saradnju.

"Imam u timu Italijane, Grke i Srbe, možda mi pomaže moje vaspitanje jer sam prošao mnoge zemlje i upoznao druge kulture i jezik, a svaki dobar igrač je dobar igrač", naveo je on.

Novinare je zanimalo i da prokomentariše "bratski odnos" navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde, velikog Partizanovog rivala.

"Za igrače je dobro ako je pun stadion, za ovakve utakmice se živi i bolje je da je stadion pun nego da na tribinama bude 1.000 ljudi", rekao je on.

(Beta, Foto)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda i Partizan: zavaravane pred evropske utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track