RONALDO STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE: Portugalac otkrio u kom klubu nastavlja karijeru
Foto: Reuters

NEMA SUMNJE

RONALDO STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE: Portugalac otkrio u kom klubu nastavlja karijeru

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo stavio je tačku na spekulacije oko svog transfera i konačno otkrio u kom klubu nastavlja karijeru.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo, nakon višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra posle prihoda na britanskim Devičanskim ostrvima.

"Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijas Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast", rekao je Ronaldo za Marku.

Ronaldo se zbog problema sa porezom dovodio u vezu sa Pari Sen Žermenom koji nije žalio novac za njega, a potom se okrenuo Nejmaru iz Barselone kada je portugalska zvezda odbila ponudu.

Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor sa Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji izjednačiće se sa rekorderom Lionelom Mesijem sa po pet Zlatnih lopti.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda i Partizan: zavaravane pred evropske utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track