(KURIR TV) CRNO-BELI UTUČENI: Tavamba kritikuje sudiju i tvrdi da Partizan može dalje
Foto: Dado Đilas

DOBRO IGRALI, A IZGUBILI

(KURIR TV) CRNO-BELI UTUČENI: Tavamba kritikuje sudiju i tvrdi da Partizan može dalje

Fudbal -

Fudbaleri Partizana razočarani su porazom od Olimpijakosa, jer veruju da su igrali dobro, a Leandre Tavamba je imao i zamerke na suđenje.

Crno-beli su izgubili prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Olimpijakosa u Beogradu 1:3.

"Izgubili smo 1:3, a jako dobro smo ušli u meč i pogotovo prvo poluvreme odlično odigrali", rekao je Uroš Đurđević.

"U Evropi se ne praštaju greške, oni su šutnuli tri puta na gol i dali nam tri gola. Mislim da smo jako dobro odigrali utakmicu, imali smo dosta šansi, napadali smo celu utakmicu, ali oni su dosta dobra ekipa i znaju da iskoriste svaku grešku", dodao je Đurđević.

Jedini gol za Partizan postigao je Tavamba, koji se žalio na odluke italijanskog sudije Davidea Mase.

"Sudija je mogao da dosudi penal u drugom poluvremenu za nas, posle starta nad Leonardom. To se desilo ispred mene. Istina, moram da još jednom pogledak snimak, ali mislim da je bilo za kazneni udarac. Generalno, arbitar je bio protiv nas u drugom poluvremenu. Naročito u situacijama kada je trebalo dosuditi prekršaje protiv Leonarda i Evertona", kaže Tavamba.

Tavamba je najglasniji u oceni da Partizan može da prođe dalje.

“I dalje mislim da možemo da prođemo Olimpijakos. Ostajem pri tom stavu. Vidim našu šansu, jer mislim da smo samo previše respektovali protivnika na početku meča", rekao je Tavamba.

Defanzivac crno-belih Bojan Ostojić bio je vidno razočaran posle utakmice.

"Ne znam šta bih rekao, glava je i dalje vruća", kazao je Ostojić.

"Primili smo rano gol, ali uspeli smo da se vratimo. Oni su iz tri šuta dali tri gola. Mislim da smo dobro odigrali. U Atinu idemo da se borimo kao i ovde večeras", dodao je on.

Ostojić je rekao da mu nije jasno šta se dogodilo u drugom poluvremenu, odnosno zašto je ekipa igrala loše.

"Posle prvog smo uspeli da se vratimo i odlično smo odigrali to prvo poluvreme, bez obzira što smo primili prvi gol. U drugom delu ne znam šta se desilo... Kao da su nas iznenadili malo na kontre, ali verujem da imamo šanse u revanšu", kazao je Ostojić.

Golman crno-belih Filip Kljajić ocenio je da su individualne greške koštale Partizana poraza od 3:1.

"Možda je rezultat malo previsok u odnosu na to kako smo odigrali utakmicu. Iz tri naše greške primili smo tri gola. Nismo iskoristili naše šanse. Uspeli smo da izjednačimo i da odigramo sjajno... U drugom delu smo izašli s planom da ne žurimo po drugi gol, da strpljivo gradimo šanse... Primili smo drugi gol na startu i sve je 'palo u vodu'. Mislim da smo srljali malo više nego što je trebalo. Moramo se sada okrenuti revanšu", rekao je Kljajić.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track