(VIDEO) RONALDO NA UDARU NAVIJAČA: Realovci ne opraštaju bezobrazluk!
Foto: Reuters

PORTUGALAC NAPRAVIO GREŠKU

(VIDEO) RONALDO NA UDARU NAVIJAČA: Realovci ne opraštaju bezobrazluk!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo odlučio je da ostane u Realu, ali se odmah našao na udaru navijača.

Slavni Portugalac nakon višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

Ronaldo je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra posle prihoda na britanskim Devičanskim ostrvima.

"Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijas Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim... Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast", rekao je Ronaldo i odmah se našao na udaru navijača.

Naime, Realovci će mu teško oprostiti činjenicu da je uopšte i želeo da napusti 'kraljevski klub', uvređeni su, te oečkuju Ronaldovo izvinjenje narednih dana.

"Ronaldo duguje navijačima Reala više od objave da želi da osvaja titule. Publika očekuje ozvinjenje za više od mesec dana ćutanja nakon što se izjasnio da želi da ode iz kluba. Portugalac to zna i mora da napravi taj korak i to na uverljiv način", piše na svim španskim portalima.

"Moguće je da će mu oprostiti, ali igrač i publika dodatno će se udaljiti. Nije izabrao pravi put kako bi okončao neopravdane zvižduke na svoj račun i sada će opet morati da ih sluša, ovaj put svojom krivicom".

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) FRKA U POLUVREMENU: Koškanje igrača i članova stručnog štaba Partizana i Olimpijakosa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track