SAUDIJSKI PRINC NEĆE LEONARDA: Arapi odustali, Mamić takođe, u igri je treći klub
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

SAGA SE NASTAVLJA

SAUDIJSKI PRINC NEĆE LEONARDA: Arapi odustali, Mamić takođe, u igri je treći klub

Fudbal -

Saga oko transfera Leonarda se ne privodi kraju...

Kako su pisali arapski meidji prethodnih dana princ Kalid bin Abdulah bin Abdulaziz Al Saud (60), najstariji sin nedavno preminulog kralja Saudijske Arabije Abdulaha, iz svog džepa je hteo da finansira transfer Leonarda de Souze iz Partizana u Al Ahli.

Reči je bilo o čak 26 miliona saudijskih rijala, što je šest miliona evra!

Ali od toga nema ništa! Bar prema pisanju istih tih medija. Arapi su odustali od partizanovog Brazilca, a ova vest je posebno obradovala njegovu suprugu koja nije bila oduševljenja činjenicom da mora da se seli u Saudijsku Arabiju.

A kako je odlazak Leonarda već uveliko izvesna stvar, pogotovo posle poraza crno-belih od Olimpijakosa, Brazilca više ništa ne zadržava u redovima Partizana, samo je pitanje vremena kada će spakovati kofere i obresti se u novoj sredini.

Do skoro je za njega bio zainteresovan i trener Zoran Mamić koji ga je hteo u svom Al Aliju u Emiratima, ali je ipak odlučio da rehabilituje drugog Brazilca iz sopstvenog pogona, Duglasa Matosa.

Međutim, sada je u igri i treći klub. U pitanju je Al Nasra iz Dubaija koji je ovih dana poslao ponudu klubu iz Humske 1.

kurir.rs / kurir sport

foto: Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Đukiću, pa ko je kriv?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track