STRAMAĆONI: Meč sa Zvezdom za revoluciju
Foto: Beta

TRENER SPARTE VERUJE U PODVIG

STRAMAĆONI: Meč sa Zvezdom za revoluciju

Fudbal -

Trener fudbalera Sparte iz Praga Andrea Stramaćoni rekao je danas da je revanš utakmica protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope možda i ključna u sezoni i da može mnogo da donese njegovom timu.

"Znam da smo u prve dve utakmice u sezoni bili loši, za bolje igre je potrebno vreme. Moramo da gledamo napred, da se držimo našeg stila, a ne posle bilo kog kiksa oklevanje i promene. Pred nama je jako važna utakmica, možda nam donese revoluciju", rekao je Stramaćoni na konferenciji za medije u Pragu.

Italijan je dodao da oseća da Sparta može da nadoknadi poraz iz Beograda (2:0).

"Ne smemo da imamo oscilacije, moramo dobro da odigramo ceo meč. Ne smemo sebi da priuštimo mnogo zastoja, inače će nas protivnik kazniti. Moramo da budemo uverljivi, ali ne da srljamo i budemo naivni. Meč sa Bohemijansom nam je velika lekcija".

Kao veliki hendikep označio je povredu turskog štopera Semiha Kaje, kao i da je problem Sparte to što pojedini igrači nisu u potpunosti fizički spremni.

"Ben Haim je oko 60 odsto pripremljenosti, slično stanje je sa Mavubom, Manđekom i Rosickim. Moramo naporno da radimo, rezultati će doći. Šteta je što smo dobili Crvenu zvezdu u žrebu, ali moramo da se potrudimo da napravimo uspeh", zaljučio je Stramaćoni.

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sparte i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati na stadionu Letna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako je Zvezda ovog leta zaradila 8,5 miliona evra?

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track