BORAVAK NA ZLATIBORU PRETVORIO SE U PRAVI HOROR: Jagodinci spavali u šupama, tuširali se hladnom vodom!
Foto: Dado Đilas

AMATERSKI

BORAVAK NA ZLATIBORU PRETVORIO SE U PRAVI HOROR: Jagodinci spavali u šupama, tuširali se hladnom vodom!

Fudbal -

Neočekivano „Ćurani“ završili pripreme za novu sezonu na planini sa katastrofalnom ishranom, lošim smeštajem, u sobama bez kupatila...

Ne tako davno Jagodinu su stručnjaci videli kao jedini klub sposoban da ugrozi dominaciju Partizana i Crvene zvezde, a danas su osuđeni na golo preživljavanje u kojem se često prekorači granica profesionalizma.

Pre nekoliko dana igrači su završili pripreme za novu sezonu na Zlatiboru, a kako su one sprovedene, možda je bilo bolje da se nije ni išlo dalje od kuće. Kompletna ekipa bila je smeštena u sobama za koje izvor Kurira tvrdi da više liče na šupe, sa petoricom fudbalera u jednoj prostoriji. Na raspolaganju su bila samo dva kupatila, pa su nakon treninga pojedinci bili osuđeni na tuširanje hladnom vodom, a ništa nije bila bolja situacija ni sa ishranom.

Obroci nisu bili prilagođeni sportistima u pripremama, tako da se svako snalazio za hranu kako je znao i umeo i koliko mu je novčanik to dozvoljavao. Jedina stvar na koju igrači nisu imali primedbe bili su tereni za trening, ali taj detalj nije bio dovoljan da popravi ružnu sliku o odnosu uprave prema igračima.

Neobavešten

MILANOVIĆ: NIKO SE NIJE ŽALIO

Predsednik Jagodine Goran Milanović priznaje da nije bio na Zlatiboru da bi video u kakvim su uslovima živeli i radili fudbaleri njegove ekipe, ali ističe da se u izveštajima niko nije požalio na pripreme.

- Moj posao je da obezbedim novac da se te pripreme sprovedu, a zbog obaveza nisam mogao da idem na Zlatibor. Međutim, niko nije ništa rekao, niti se požalio na uslove, pa mislim da vam je izvor zlonameran - rekao je za Kurir Goran Milanović.

Kurir / D.P.

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track