MILOJEVIĆ VERUJE U SVOJE IGRAČE U REVANŠU: Rezultat je aktivan, dali smo sebi nadu
Foto: Crvenazvezdafk.com

CRVENO-BELI PORAŽENI OD KRASNODARA

MILOJEVIĆ VERUJE U SVOJE IGRAČE U REVANŠU: Rezultat je aktivan, dali smo sebi nadu

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je rezultat posle poraza 3:2 od Krasnodara "aktivan" i da ima nade u revanšu u Beogradu.

"Rezultat je aktivan, ali Krasnodar je favorit. Od igrača u revanšu tražim samo da daju sve od sebe. Ne mogu da krivim svoje igrače za poraz, ipak je ovo Evropa, a oni imaju veliko iskustvo. Dali smo sebi nadu", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice u Krasnodaru.

Zvezda je izgubila od Krasnodara sa 3:2 u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evropa. Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

"Poraz je poraz, ne može da bude dobar. Ali, igrano je tek prvo poluvreme, drugo se igra u Beogradu. Crvena zvezda, kakav god da je rezultat, dužni smo da damo sve od sebe zbog istorije i grba i videćemo da li će biti dovoljno", kazao je Milojević.

On je naveo da je utakmica bila izuzetno kvalitetna za gledaoce, ali je uz osmeh dodao "baš ne i za trenere".

"Na početku se jednostavno nismo snašli. Znali smo način igre Krasnodara i pokušali da tražimo rešenje za ekipu koja dominira, sa kratkim pasovima i mnogo šuteva sa distance. Ovo je utakmica koja je atipična za nas. Ne igramo u ovakvom ritmu u našem prvenstvu. Podloga je bila izuzetno brza. Jednostavno, nismo se snašli. Kada vidite strah u igračima, lopta se odbija, ne mogu da je prime. Sve je bilo drugačije kada su se prilagodili", rekao je trener Zvezde.

Upitan da li krivi golmana Milana Borjana za prvi primljeni pogodak, Milojević je odgovorio da je fudbal kolektivan sport i da je sve do ekipe, a ne do pojedinca.

Po njegovim rečima, njegovi igrači su bili kažnjeni zbog grešaka kod primljenih golova, ali je naveo da je Krasnodar iskusna ekipa koja godinama igra grupnu fazu Lige Evropa.

"Krasnodar je iz tog samog iskustva favorit. Ali, daćemo sve od sebe u revanšu sa našim navijačima i videćemo. Čestitao bih mojim igračima na borbi, htenju i zalaganju", rekao je Milojević.

Milojević je pohvalio navijače Zvezde, koji su i u Rusiji u velikom broju bili uz ekipu i izrazio nadu da će stadion "Rajko Mitić" u revanšu biti pun.

kurir.rs / Beta

foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track