ŽOZEU SE NE MOŽE UGODITI: Evo čime je Murinjo nezadovoljan posle ubedljive pobede Junajteda
Foto: Reuters

ODLIČAN START CRVENIH ĐAVOLA

ŽOZEU SE NE MOŽE UGODITI: Evo čime je Murinjo nezadovoljan posle ubedljive pobede Junajteda

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je prezadovoljan današnjom pobedom protiv Svonsija od 4:0, u drugom kolu Premijer lige.

"Srećan sam. Veoma sam srećan i zadovoljan igrom moje ekipe. Bodovima, rezultatom i načinom kojim smo pokazali koliko su psihički ranjivi. On što mi se ne sviđa jeste to što, kada ljudi vide rezultat 4:0, oni misle da je bilo lako. Utakmica nije bila laka, ali moj tim je konstantan i igra dobro. Ima samopuzdanja i tako treba da nastavi", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Junajted je danas na gostujućem terenu pobedio Svonsi sa 4:0 i zadržao prvo mesto na tabeli sa svih šest bodova.

Portugalski trener dodao je da je ekipa dobro radila na pripremama, ali i da ima "jaku klupu", sa nekolicinom stranih igrača.

Junajted je u prvom kolu pobedio Vest Hem sa 4:0, i to je prvi put posle 110 godina, od sezone 1907-1908, da je postigao više od četiri gola u prve dve utakmice u prvenstvu.

"Prošle sezone smo osvojili šest bodova i prve dve utakmice, ali smo sezonu završili na šestom mestu, tako da to ovih šest bodova ništa ne znači. To samo znači da igramo dobro", rekao je Murinjo.

(Beta, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čisti kao suze, a poništeni: 8 slučajeva kada jedino sudije nisu videle gol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track