HIT: Kim Džong Un obožava Matića!
Foto: Fonet

Otkrivena velika tajna severnokorejskog vođe

HIT: Kim Džong Un obožava Matića!

Fudbal -

Italijanski senator Antonio Raci izjavio da je azijski diktator veliki navijač Mančester junajteda i da ne propušta nijedan važniji fudbalski događaj

I Kim Džong Un uživa u igrama srpskog reprezentativca Nemanje Matića!

Do ovakvog zaključka dolazi se nakon ekskluzivnog otkrića italijanskog senatora Antonija Racija, koji kao blizak prijatelj tvrdi da prvi čovek Severne Koreje obožava Mančester junajted i prenosi njegovo verovanje kako je samo pitanje trenutka kada će prvi fudbaleri iz ove zatvorene azijske zemlje zaigrati u engleskoj Premijer ligi.

Italijan je britanskom tabloidu San poverio da Kim mnogo voli da odgleda dobar meč i da nikad nije propustio važniji fudbalski događaj. Kada su Racija upitali da li se vođa Severne Koreje poistovećuje s nekim od Junajtedovih asova poput Erika Kantone ili Zlatana Ibrahimovića, usledio je odgovor:

- Ne, Kim je Kim - jedan jedini, neponovljivi.

foto: Fonet

Zasad je Kimov san o selidbi igrača iz njegove zemlje na zapad Evrope daleko od jave, ali dolazak supertalentovanog Han Džuang Songa u italijansku Peruđu mogao bi da bude prvi ozbiljniji nagoveštaj takvog trenda. Kim upravo veruje u brzi razvoj fudbala jer je, kako kaže Raci, ubeđen da Severna Koreja predstavlja primer države u konstantnoj evoluciji.

Budući da se svet uverio u slučaju Denisa Rodmana šta znači Kimova naklonost prema vrhunskom sportu, možda bi jednog dana iste počasti kao američki košarkaš mogao da doživi i jedan od naših Nemanja - Vidić ili Matić.

Dejan Petković/ Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: NEVEROVATNO! Evo kako i bakica može da postane huliganka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track