VLADIMIR STOJKOVIĆ: Iz skromnosti do dobrog rezultata u Bernu
Foto: Dado Đilas

Partizan gostuje Jang Bojsu

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Iz skromnosti do dobrog rezultata u Bernu

Fudbal -

Fudbaler Partizana Vladimir Stojković rekao je danas da će njegova ekipa "iz skromnosti" pokušati da u Bernu ostvari dobar rezultat protiv Jang Bojsa.

"Idemo tamo da iz neke skromnosti napravimo dobar rezultat. Nije atraktivan protivnik što nam daje moranje, što je suludo, jer ćemo igrati protiv ekipe koja ima mnogo veći budžet od nas", rekao je Stojković dan pred utakmicu.

Partizan će u četvrtak od 19.00 gostovati Jang Bojsu u prvom kolu Grupe B Lige Evropa.

Stojković je naveo da razume očekivanja navijača i javnosti, ali je pozvao na oprez jer je Jang Bojs "velika ekipa", a Partizan će igrati u gostima.

Njegov saigrač Petar Đuričković rekao je da crno-beli moraju što bolje da se adaptiraju na uslove na stadionu.

"Igraćemo na veštačkoj travi. Trenirali smo malo na toj podlozi na našem stadionu i verujem da ćemo dobro da se snadjemo", rekao je Đuričković.

On je kazao da je atmosfera u ekipi dobra.

"Cilj pre početka sezone je bio da se plasiramo u grupnu fazu evropskog takmičenja, što smo i uspeli. Očekujemo najbolji mogući ishod i da prezimimo u Evropi", kazao je Đuričković.

Marko Janković je rekao da utakmice poput naredne dodatno inspirišu igrače.

"Ovakve utakmice nas dodatno inspirišu, ovo su najbolje koje možete da igrate u klupskom takmičenju, osim Lige šampiona. Svi smo maksimalno motivisani i daćemo sve od sebe da novu rundu počnemo najbolje moguće", rekao je Janković.

Danilo Pantić je kazao da očekuje tešku utakmicu i ravnopravnog protivnika.

"Biće fizički zahtevno, sa mnogo trčanja, što moramo da poštujemo, pa onda da pokažemo kvalitet u napadu i probamo da osvojimo sva tri boda", kazao je Pantić.

Po njegovim rečima, bivši fudbaler Partizana, a sada Jang Bojsa Miralem Sulejmani, biće velika pretnja jer je "opasan igrač".

Beta

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: 10 činjenica koje morate da znate pred evropske mečeve Zvezde i Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track