(KURIR TV) POMEŠANA OSEĆANJA KOD CRVENO-BELIH: Evropa ne prašta, ni bod nije loš
Foto: Dado Đilas

POSLE REMIJA SA BELORUSIMA

(KURIR TV) POMEŠANA OSEĆANJA KOD CRVENO-BELIH: Evropa ne prašta, ni bod nije loš

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić ocenio je da je njegova ekipa večeras zaslužila da pobedi BATE Borisov u utakmici prvog kola Grupe H u Ligi Evropa, ali da i osvojen bod mnogo znači.

"Bila je teška utakmica, na kraju smo osvojili bod, a zaslužili smo sva tri. Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, čeka nas važna utakmica u nedelju. Ovo je prošlo, idemo da nastavimo u prvenstvu gde smo stali", rekao je Krstičić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1 protiv BATE Borisova, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

"Bod u Evropi uvek znači, a sigurno da bi bilo bolje da smo osvojili sva tri.

Oni su iskusna ekipa, igraju dugo godina Evropu. Imali smo mnogo šansi da postignemo drugi gol, nismo imali sreće danas, biće je više drugi put", dodao je Krstičić.

Upitan da prokomentariše suđenje, Krstičić je rekao da je "sudija obavio posao kako je obavio i da je to njegovoj ekipi nauk za nastavak takmičenja". Za pobedom žali i Slavoljub Srnić.

"Imali smo dobijenu utakmicu, posle vođstva promašili nekoliko šansi... Posle prvih 20 minuta smo kontrolisali igru. Zbog toga mi je krivo. Evropa ne prašta mnogo promašenih šansi", poručio je Srnić.

Osećanja su pomešana i kod Vujadina Savića.

"Ovo je veliko iskustvo za nas. Svi smo na ovo čekali 10 godina, živeli smo za 10 i ne možemo da ne budemo zadovoljni. Nismo izgubili utakmicu, ali i da jesmo - Bože moj, dali smo sve od sebe. Navijači su prepoznali borbenost, ovoga puta bilo je nerešeno, nadamo se da ćemo sledeći put pobediti, Svaki bod je vredan, ali u Zvezdi ne možemo da slavimo jedan bod, to je nedopustivo", rekao je Savić.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track