VOŠA GOSTUJE NA MARAKANI Buač: Zvezda je favorit, ali nema predaje
Foto: Profimedia

DERBI KOLA SUPERLIGE

VOŠA GOSTUJE NA MARAKANI Buač: Zvezda je favorit, ali nema predaje

Fudbal -

Novi trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da je Crvena zvezda favorit u derbiju 11. kola Superlige, ali da se Novosađani na gostovanju u Beogradu sigurno neće unapred predati.

"Mislim da smo na prethodna četiri meča napravili odličnu uvertiru pred duel protiv Crvene zvezde, a ono što me raduje jeste dobra atmosfera u ekipi i odnos igrača prema obavezama. S druge strane, mislim da ove sezone Crvena zvezda i Partizan dosta odskaču od ostatka lige, Zvezda je zadržala svoje najbolje igrače i pritom dovela dosta dobrih pojačanja, što se reflektuje kroz njihovu poziciju u prvenstvu i plasman u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Buač.

Prema njegovim rečima, uprkos lošoj situaciji u klubu u poslednje dve nedelje, odnosno odlaskui rukovodstva i promeni trenera, Vojvodina nikad ne sme da se zadovolji malim stvarima.

"Definitivno se nećemo predati unapred, od igračča se zahteva da daju sve od sebe i odigraju najbolje što mogu u ovom trenutku, a lično verujem da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. Ne volim što sam u proteklom periodu mnogo puta čuo da ne treba da imamo pritisak pred ovu utakmicu i da nemamo šta da izgubimo. Ja mislim suprotno, jer možemo da izgubimo bodove, a svako ko je deo Vojvodine mora da ima pritisak i mislim da će nam to svima pomoći da shvatimo važnost utakmice", poručio je Buač.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Rajko Mitić.

kurir.rs / Beta

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Senzacionalno! Evo kako je Haradinaj, pokopao FK Partitzn!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track