STOJKOVIĆU, ŠTA TI BI? Golman Napretka Nikola Petrović ostao u čudu
Foto: Saša Pavlić

Gestikulacija

STOJKOVIĆU, ŠTA TI BI? Golman Napretka Nikola Petrović ostao u čudu

Fudbal -

Golman Napretka iznenađen provokacijom Vladimira Stojkovića, s kojim je delio svlačionicu Partizana tri godine

Golman Napretka Nikola Petrović iznenađen je postupkom svog kolege iz Partizana Vladimira Stojkovića posle remija dva kluba u Humskoj u sredu (1:1).

Nakon izjednačujućeg gola Evertona u 96. minutu sudijske nadoknade, Stojković (34) uneo se u lice Petroviću (29), vikao i neprimereno gestikulirao prema njemu. Zanimljivo je da su Stojković i Petrović delili svlačionicu u Humskoj, i to pune tri godine.

- Iznenadio me Stojković, nisam od njega to očekivao. Nije me vređao, mislim da je samo vikao „tako je“... Super smo sarađivali dok smo zajedno bili u Partizanu. Da je on branio tako dobro kao ja, čestitao bih mu. Ne bih mu sigurno uradio ono što je on meni - rekao je Petrović za Kurir i dodao:

- Nismo se videli posle utakmice. Krivo mi je što se sve to desilo. Poštujem Partizan, to je klub u kojem sam proveo 15 godina. Hranili su me i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ali profesionalac sam, uvek dajem 300 odsto za svoj klub, a tako je bilo te večeri.

foto: Printscreen

Kurir je juče kontaktirao i sa Vladimirom Stojkovićem. Hteli smo da vidimo i njegovu stranu priče. Međutim, nije se javljao na naše brojne pozive. U klubu su nam povodom incidenta s kolegom Petrovićem samo rekli:

- Nema potrebe da komentarišemo izjave Petrovića, koji očigledno želi da pravi sebi reklamu preko Partizana. Slede nam utakmice protiv Rada i kijevskog Dinama, i to je jedino na šta treba da misli Vladimir Stojković.

Greška sudija

DALI SU NAM GOL IZ OFSAJDA

Nikola Petrović smatra da je izjednačujući gol Partizana trebalo poništiti jer je bio neregularan:

- Posle utakmice gledali smo snimak Evertonovog gola. To je čist ofsajd! Brazilac je bio iza mene i čudi me kako sudije to nisu primetile. Snimak sve govori, nema potrebe da se bilo šta dodaje.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Saša Pavlić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Senzacionalno! Evo kako je Haradinaj, pokopao FK Partizan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track