ALEKSANDAR MITROVIĆ: Navijači, hvala što nam niste okrenuli leđa!
Foto: Dado Đilas

Prvi strelac Srbije

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Navijači, hvala što nam niste okrenuli leđa!

Fudbal -

Napadač reprezentacije oduševljen podrškom s tribina Marakane u meču protiv Gruzije

Aleksandar Mitrović najbolji je strelac fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji sa šest golova.

Napadač Njukasla odigrao je svih 90 minuta protiv Gruzije i asistirao je Aleksandru Prijoviću za jedini gol na utakmici.

- Veoma teška utakmica, ali je dobro što se ovako završilo. Nekako smo je ugurali u gol. Napravljen je taj poslednji korak i svi smo presrećni. Sada je vreme da uživamo. Nije bilo straha, nego pritiska. Gruzini su igrali dobro, držali loptu, bez nekih velikih šansi. Morali smo da postignemo gol ranije. Odradili smo posao, poslednji korak je uvek najteži. Svi smo srećni i zadovoljni, a ovo je možda najponosniji dan u mojoj karijeri - rekao je Mitrović.

foto: Dado Đilas

Centarfor srpske reprezentacije izrazio je zahvalnost navijačima reprezentacije, koji su ispunili Marakanu do poslednjeg mesta.

- Bila je lepa atmosfera i publika je bila naš 12. igrač. Navijači nam nisu okrenuli leđa posle onog izdanja u Austriji. Mislim da smo to zaslužili. Pre početka kvalifikacija niko nije verovao u nas. Pokazali smo kvalitet i to da zaslužujemo mesto na Mundijalu u Rusiji - istakao je Mitrović.

Kurir / A. R.

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Vatromet i Kaljinka za srećan put Orlova u Rusiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track