DONALD USREĆIO MALIŠANE: Crvena zvezda ugostila decu sa Kosova i Metohije
Foto: FK Crvena zvezda

DEČJI OSMESI NEMAJU CENU

DONALD USREĆIO MALIŠANE: Crvena zvezda ugostila decu sa Kosova i Metohije

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ugostili su danas decu sa Kosova i donirali garderobu i obuću Crvenom krstu Kosova i Metohije.

Crveno-beli humanim gestom pokazali su da su uvek uz srpski narod na Kosovu i Metohiji. Donirali su svoje stvari Crvenom krstu kako bi one stigle do onih kojima su najpotrebnije. Takođe, na današnjoj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije sa Dinamom iz Vranja ugostili su decu sa Kosova. Njih je sačekao Zvezdin kapiten Mičel Donald, sa kojim su mališani uživali u razgovoru i fotografisanju. Zajedno su ispred svlačionice sačekali i ostale Zvezdine prvotimce uoči meča, poželeli su im mnogo sreće u Kupu Srbije, kao i u ostalim utakmicama koje su pred njima.

Nakon toga, deca su otišla u muzej gde su se upoznali sa bogatom Zvezdinom istorijom i imali prilike da vide neke od najvrednijih fudblaskih trofeja koji krase naše vitrine. Pedesetoro dece, koliko je danas došlo na utakmicu, dobilo je i prikladne poklone od Fudbalskog kluba Crvena zvezda, kako bi im ova poseta ostala u najlepšem sećanju.

"Jako mi je drago što smo u prilici da pomognemo ljudima sa Kosova i Metohije, a još sam srećniji što sam imao prilike da upoznam ovu decu, družim se sa njima i da se uverim koliko im poseta znači. Svi smo mi bili deca, ja sam u njihovim godinama igrao fudbal na ulici i nisam imao baš dobre uslove. Zato mi je puno srce kada vidim da možemo da im pomognemo i siguran sam da će ovakvih akcija biti još više", poručio je Mičel Donald.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kako je brzi voz iz Ćičevca, udario Jokića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track