TRENER ZVEZDE ZADOVOLJAN: Evo šta posebno raduje Milojeviće posle pobede nad Dinamom
Foto: Crvenazvezdafk.com

PUKLA PETARDA

TRENER ZVEZDE ZADOVOLJAN: Evo šta posebno raduje Milojeviće posle pobede nad Dinamom

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je večeras da je njegova ekipa zasluženo pobedila Dinamo i dodao da je Abraham Frimpong "nezvanično" doživeo potres mozga.

"Mislim da smo zasluženo pobedili. Pokušali smo da izrotiramo, da damo drugim igračima šansu... Izuzetno sam zadovoljan njihovim pristupom i profesionalnim odnosom. To me raduje", rekao je Milojević novinarima posle meča i dodao da se ekipa sada okreće Mačvi.

Zvezda se večeras plasirala u osminu finala Kupa Srbije, pošto je sa 5:0 na svom stadionu pobedila Dinamo iz Vranja.

"Rezultat je možda i nerealan, Dinamo me prijatno iznenadio, igrao je odvažno, nije se branio, već je na Marakani izašao da se bori. Zasluženo su na prvom mestu u drugoj ligi i želim im tamo i da ostanu, pa da se vidimo u Super ligi naredne sezone", rekao je on.

Crveno-beli su s desetoricom igrača završili meč, pošto je Abraham Frimpong desetak minuta pre kraja posle jednog duela pao na glavu.

"Onako nezvanično, doživeo je potres mozga. Ne znam sve informacije, bićete blagovremeno obavešteni. Takodje, Rikardinjo je napustio igru zbog distorzije zgloba i znaće se više posle lekarskog pregleda", kazao je Milojević.

Trener Dinama Dragan Antić rekao je da je Zvezda bila znatno bolji rival.

"Zaslužena pobeda, vidi se velika razlika u kvalitetu, ali primili smo dosta naivne golove... Nervirala me je i poneka sudijska odluka... Po meni, oni su ubedljivo najbolja ekipa u zemlji. Želim im da ostanu u Evropi. Ja volim Crvenu zvezdu", rekao je Antić.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kako je brzi voz iz Ćičevca, udario Jokića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track