PRVI HET-TRIK ZA PRVI TIM ZVEZDE Luka Adžić: Odužiću se Pešiću
Foto: FK Crvena zvezda

DALEKO MU ARSENAL

PRVI HET-TRIK ZA PRVI TIM ZVEZDE Luka Adžić: Odužiću se Pešiću

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je da je današnja utakmica protiv Dinama iz Vranja bila teža nego što rezultat pokazuje i dodao da je srećan zbog svog prvog het-trika u crveno-belom dresu.

"Rezultat izgleda veliki i nagoveštava da je bila laka utakmica, ali nije, bila je teška. Na vreme smo 'otvorili' protivnika i postigli gol. Drago mi je da sam dao tri gola, ovo mi je prvi het-trik u prvom timu i moji prvi golovi na Marakani jer sam do sada samo na gostovanjima tresao mreže", rekao je Adžić.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su večeras u Beogradu pobedili Dinamo iz Vranja sa 5:0 u zaostaloj utakmici šesnaestine finala.

Tri gola za crveno-bele postigao je Adžić, a u strelce su se upisali i Aleksandar Pešić i Slavoljub Srnić.

"Srećan sam, ali već se okrećem ka narednoj utakmici. Pokazalo se nebrojano puta da evropske utakmice koje dolaze budu u podsvesti, ali od početka našeg rada sa Vladanom Milojevićem dobili smo smernice da uvek mislimo samo na sledeći meč. To je i danas spomenuo. Najpre ćemo razmišljati o Mačvi jer sva takmičenja su nam bitna. Arsenal je posebna priča, ali još ne treba da se diže euforija", rekao je Adžić.

Velike zasluge za golove Adžića ima i Aleksandar Pešić koji je mu je u dva navrata asistirao, iako je bilo sasvim rezonski i šutirati.

"Pešić i ja smo dobri drugari i van terena i ovim putem mu zahvaljujem na asistencijama. Obećavam da ću mu vratiti asistencijama, kao što sam i protiv Radničkog iz Niša učinio", rekao je Adžić.

Adžić je naveo da će uvek biti spreman da zaigra u prvih 11 kada dobije poverenje trenera Vladana Milojevića.

"Nije na meni da razmišljam o tome koliko ću puta biti starter, na meni je da radim a šef je taj koji odlučuje ko će igrati. Ja sam se juče kasno vratio iz Novog Sada, u karantin sam došao u ponoć. Sve se brzo desilo i drago mi je da sam danas bio junak utakmice", rekao je Adžić.

(Beta, Foto: FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kako je brzi voz iz Ćičevca, udario Jokića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track