MILOJEVIĆ POSLE MAČVE: Nemamo čega da se plašimo protiv Arsenala
Foto: Fonet

spušta tenziju

MILOJEVIĆ POSLE MAČVE: Nemamo čega da se plašimo protiv Arsenala

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom i rezultatom u pobedi nad Mačvom i istakao da njegovi fudbaleri nemaju čega da se plaše u predstojećoj utakmici protiv Arsenala.

"Okrećemo se utakmici koju svi čekamo i nadam se da ćemo biti spremni. U klubu smo u kom je stalno pritisak i probaću da sav pritisak ponesem na svojim ledjima, a igrači da budu mirni i odigraju najbolje što znaju", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je pobedila Mačvu na svom stadionu sa 4:0 i prva je na tabeli Super lige Srbije i sledi joj utakmica protiv Arsenala u Ligi Evropa.

"Znamo ko je Arsenal, utakmica u kojoj želimo da vidimo gde smo i šta smo. Nemamo čega da se plašimo, igraćemo pred našom publikom i daćemo sve od sebe. Tako smo krenuli od početka i nema razloga da tako ne bude u četvrtak", kazao je Milojević.

On je rekao da je zadovoljan utakmicom sa Mačvom i čestitao je svojim igračima na zasluženoj pobedi.

"Bilo je lepih akcija. Možda smo mogli bolje da reagujemo u nekim situacijama. Mačva je bila onakva kakvu smo očekivali. Igrali su otvoreno, izašli muški. Nismo imali ritam u prvom poluvremenu, kasnili smo da upalimo motore. To je uvek tako posle reprezentativne pauze, treba da se udje u ritam", rekao je Milojević.

Trener crveno-belih je čestitao i Mačvi i šabačkom klubu poželeo sve najbolje u nastavku sezone.

Trener Mačve Dragan Aničić čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Zvezda je i danas pokazala kvalitet koji pokazuje od početka sezone. Imali smo neke šanse i mislim da je rezultat malo previsok, sigurno smo mogli da damo jedan gol. Nismo došli da tražimo bodove protiv Crvene zvezde već da se predstavimo u dobrom svetlu. Nisam zadovoljan rezultatom", rekao je Aničić.

Kurir sport / Beta, Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track