BAMBI SE VRATIO NA TEREN GOLOM: Tošić otkrio neverovatan podatak iz karijere
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

POBEDA PARTIZANA U SURDULICI

BAMBI SE VRATIO NA TEREN GOLOM: Tošić otkrio neverovatan podatak iz karijere

Fudbal -

Za Partizan to nije bio baksuzni broj, naprotiv. Trinaesto kolo SLS i nova tri boda upisana za crno-bele u Surdulici, oba sa bele tačke i to posle šuteva Sejdube Sume 19 ‘ i Zorana Tošića 89’ za konačan rezultat od 0:2.

Posle tri nedelje pauze usled povrede lista i izostanka sa terena Zoran – Bambi Tošić govori o povratku na teren.

– Danas je najbitnije bilo da odigram pola sata kako bih što spremniji dočekao utakmicu u četvrtak, a uz to da je i povreda zalečena – počinje Tošić .

– Naravno da mi je nedostajao teren, posebno u utakmicama kada nisam mogao da igram, a bio sam potreban ekipi. To je fudbal i zato svaki minut na terenu mora da se iskoristi.

Partizan ga je danas dobro iskoristio, rekla bih? Dva gola, oba sa bele tačke.

– Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram.

Mnogo se govori o tandemu Suma – Tošić. Pre dva dana ste odradili tek prvi zajednički trening?

– Sigurno da je velika odgovornost na nama i da su očekivanja velika što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Sledi veoma važna utakmica protiv ekipe Skenderbega u Albaniji.

– Sada su sve misli uprte u taj meč Lige Evrope i od sutra kreće priprema. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže. Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti za dalji tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekije od Partizana – kazao je Zoran Tošić za klupski sajt odmah posle utakmice.

Utakmica Skenderbeg – Partizan, 3.kolo u grupi B LE igra se u četvrtak 19.10.2017. u 19 u Elbasan Areni.

(Partizan.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track