BEJL NAVIJAČ OD 80 MILIONA EVRA: Ovi fudbaleri vrede pola milijarde evra, a ne idu na SP
Foto: Reuters

Džaba novci

BEJL NAVIJAČ OD 80 MILIONA EVRA: Ovi fudbaleri vrede pola milijarde evra, a ne idu na SP

Fudbal -

Mundijal će proći bez mnogih fudbalskih majstora, a Kurir vam predstavlja najskuplji tim koji će svetsku smotru u Rusiji naredne godine gledati putem TV

Mundijal je pred vratima i svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu koji nemaju dovoljno novca da organizuju put u Rusiju i gledanje utakmica uživo već počinju da razmišljaju gde će, s kim i kako gledati prenose fudbalskih utakmica. Jer jun 2018. godine nije toliko daleko, a Svetsko prvenstvo nije nešto što se može gledati „tek tako“.

foto: AP

Među gledaocima televizije širom planete biće i velikih fudbalskih imena, igrača koji sa svojim nacionalnim timovima nisu uspeli da izbore plasman na Mundijal. Mi vam predstavljamo jedanaest najskupljih momaka koji će biti samo posmatrači najvećeg reprezentativnog fudbalskog takmičenja na svetu, iako bi, bar po ceni koja stoji uz njihovo ime, i te kako trebalo da teraju loptu po terenima u Rusiji. Njihova vrednost izražena je u sumama od kojih se vrti u glavi, a definitivno najskuplji jeste napadač Reala i Velsa Garet Bejl sa 80 miliona evra. Ali i on će tokom SP sedeti negde s ortacima uz pivo i čips.

foto: Printscreen

Inače, idealan tim igrača koji neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine mogao bi biti promenjen posle baraža u slučaju reprezentacije Hrvatske.

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Printscreen, Reuters, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track