MILETIĆ PRED SKENDERBEG: Znamo da se nosimo sa pritiskom koji čeka Partizan u Albaniji!
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Optimista

MILETIĆ PRED SKENDERBEG: Znamo da se nosimo sa pritiskom koji čeka Partizan u Albaniji!

Fudbal -

Novo pojačanje u letnjem prelaznom roku fudbaler Nemanja Nema Miletić opravdao je epitet pojačanja, jer od dolaska u Partizan do danas gotovo da nijednu utakmicu nije odmarao.

Pored osnovne pozicije centarhalfa, Miletić se odlično snašao i na bekovskoj poziciji, menjajući iskusnog Vulićevića.

– Generalno se tako namestilo da odmora nema. Meni lično prija ovakav ritam sreda-subota-sreda, spreman sam i mogu da izdržim. Hvala Bogu igram dobro, naravno uvek može bolje, ali sam generalno zadovoljan.

U rotaciji Vas viđamo od štopera do desnog beka?

– Mogu da igram i jednu i drugu poziciju, s tim što meni više leži pozicija štopera, više se tu pronalazim nego po desnoj strani kao bek.

U zadnjoj liniji menjate partnere, od Ostojića do Mitrovića? Sa kim se igrački više pronalaziš?

– Sa Ostojićem sam odigrao mnogo više utakmica nego sa Mitrovićem. Koliko se sećam, samo smo dve Mitar i ja odigrali zajedno, ali sa kim god da sam u paru u zadnjoj liniji ne predstavlja problem, jer su vrhunski igrači – ističe Miletić.

Veliki broj utakmica tokom nedelje. Da li ste uopšte pre tri dana razmišljao o utakmici sa Skenderbegom?

– Slagao bih kada bih rekao da nisam mislio na Skenderbeg pre Radnika. To su jednostavno velike utakmice, igramo Evropu i iskreno skoro da je nemoguće da misli ne odlutaju.

Kakvu utakmicu očekujete?

– Pre svega veoma bitna za nas. Posle nesrećnog poraza od Dinama ova može dosta toga da donese. Skenderbeg igra Ligu Evrope i radi se generalno o dobroj ekipi. Ne znam ih za sada detaljno, to ostavljamo za analizu sa šefom.

Šta je Vaša, a šta njihova prednost?

– Možda njihov teren i publika, a naša jer smo dobra ekipa i možemo sa svakim da se nosimo, kao i sa pritiskom koji ćemo tamo imati, gde mislim na publiku i domaći teren.

Vaša poruka?

– Jedva čekam da utakmica počne! Obožavam ovakve utakmice, za mene će biti jedna od posebnih. Očekujem najbolje! – kaže Miletić.

Kurir sport, Foto: partizan.rs / Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pet razloga zbog kojih je Zvezda poražena od Budućnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track