BOŽOVIĆ RAZBIO ITALIJANA: Manćini, uči od Grofa!
Foto: Profimedia, AP

OTKRIVENO

BOŽOVIĆ RAZBIO ITALIJANA: Manćini, uči od Grofa!

Fudbal -

Miodrag Božović, bivši trener Crvene zvezde, priznao da je imao neviđenu sreću da s malim Arsenalom sruši veliki Zenit usred Sankt Peterburga

Prvi poraz Manćinijevoj ekipi ove sezone naneo je bivši trener Crvene zvezde! Crnogorski stručnjak Milorad Grof Božović, koji sa klupe predvodi Arsenal iz Tule, napravio je pravu senzaciju, pošto je nadigrao Zenit usred Sankt Peterburga (1:0)!

Ekipa Roberta Manćinija možda je bila bolji tim na terenu, ali Grof im je ispred nosa odneo ceo plen. Nakon meča, nekadašnji trener kluba s Marakane priznao je da je njegov tim poslužila sreća u ovom susretu.

- Nadali smo se da Zenit neće biti u najboljem stanju nakon utakmica reprezentacija. Ako želite da pobedite lidera, potrebna vam je sreća. Zenit je bio bolji tim, ali mi smo čekali svoju šansu i, na sreću, uspeli smo da je realizujemo kad nam se ukazala. To je veoma bitna pobeda za nas jer su nam očajno trebali bodovi - izjavio je Božović.

Manćini kritičan

NISMO ZASLUŽILI POBEDU

Nakon poraza od Arsenala Roberto Manćini je izjavio da je njegova ekipa zasluženo izgubila jer nije iskoristila šanse koje je imala.

- Nismo zaslužili pobedu. Imali smo mnogo prilika da postignemo gol, ali nismo ih iskoristili. Uvek postoji utakmica u kojoj nećete biti toliko dobri i pobediće vas. Danas nismo bili dovoljno brzi, nismo se kretali po terenu kako treba i izgubili smo - izjavio je italijanski stručnjak.

Jasna poruka Rusa

SRBI, DOBRO DOŠLI NA MUNDIJAL

Tokom meča u Sankt Peterburgu kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije i igraču Zenita Branislavu Ivanoviću imalo je šta da ulepša dan. Na transparentu koji su razvili tokom utakmice Rusi su poželeli dobrodošlicu „orlovima“ na Svetsko prvenstvo:

- Dobro došli, braćo!

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Profimedia, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko ima veći problem - Zvezda ili Arsenal?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track