NAJAVA TRANSFER BOMBE ILI OPUŠTANJE RIVALA: Evo za kog igrača je Zidan rekao da nema manu
Foto: Reuters

NASTAVLJA SE LIGA ŠAMPIONA

NAJAVA TRANSFER BOMBE ILI OPUŠTANJE RIVALA: Evo za kog igrača je Zidan rekao da nema manu

Fudbal -

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da je fudbaler Totenhema Hari Kejn "kompletan igrač", uoči utakmice ta dva kluba u Ligi šampiona.

Fudbaleri Real Madrida igraju u utorak od 20.45 na svom stadionu protiv Totenhema, utakmicu trećeg kola Grupe H u Ligi šampiona. Obe ekipe imaju po šest bodova, uz istu gol razliku od po 6:1.

Posle dva kola Kejn je najbolji strelac najelitnijeg evropskog takmičenja sa pet golova.

"On je ključan igrač za Totenhem, veoma je dobar u svakom aspektu, ali najbolje od svega je što on uvek misli kako da postigne gol. On je kompletan igrač, iako tako ne izgleda, nema mana i uvek se pojavi tamo gde je potrebno", rekao je Zidan, preneli su britanski mediji.

Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da je Real zainteresovan za 24-godišnjeg Kejna.

"Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti", rekao je Zidan.

Fudbaler Totenhema Fernando Ljorente ocenio je da njegova ekipa ima šanse protiv branioca titule.

"Imamo sjajne igrače koji mogu da igraju veoma dobar fudbal i imamo Harija Kejna koji, u ovom trenutku, svaku šansu pretvori u gol. Nema mnogo velike razlike medju najboljim evropskim ekipama, a u njih ubrajam i Totenhem. Real može lako da te otpiše pošto je kvalitetniji i efikasniji od većine timova, ali ti uvek pruži šansu", naveo je Ljorente.

U drugoj utakmici u Grupi H, u duelu ekipa koje nisu osvojile nijedan bod, Apoel će u utorak od 20.45 igrati na svom terenu protiv Borusije iz Dortmunda.

(Beta, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track