VENGER NA MARAKANI: Evo šta trener Arsenala misli o Zvezdi i srpskom fudbalu
Foto: Reuters

VOLI SVOJE IGRAČE

VENGER NA MARAKANI: Evo šta trener Arsenala misli o Zvezdi i srpskom fudbalu

Fudbal -

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je večeras da veruje da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde može da pruži dobru igru i pored toga velikih kritika na račun "tobdžija".

"Znamo ko smo i pored kritika. Imali smo šest pobeda i jedan remi na poslednjih sedam utakmica... To je moderan fudbal i sve je to njegov sastavni deo. Volim moje igrače, verujem u njih i verujem da mogu prikažu ono što se očekuje od njih", rekao je Venger novinarima u Beogradu.

Arsenal će sutra gostovati Zvezdi u trećem kolu Grupe H Lige Evropa. Upitan da li je takmičenje u Ligi Evropa put do plasmana u Ligu šampiona, Venger je kazao da ne razmišlja o tome.

"Svako takmičenje je podjednako bitno i u svakom se borimo za trofej. Svuda pokušavamo da damo sve od sebe", rekao je Venger.

Na stadionu "Rajko Mitić" se očekuje paklena atmosfera. Na tribinama će biti više od 50.000 gledalaca.

"Podrška je uvek nešto pozitivno i sigurno je da svakoj ekipi može da da dodatni impuls. Ipak, mi se nosimo s tim u Engleskoj svake nedelje, a i imamo i velilo iskustvo u Ligi šampiona. Ne mislim da će negativno uticati na nas atmosfera na stadionu", rekao je Venger.

"U zemlji smo koja ima veliku tradiciju, voli sport, voli fudbal u kom koja ima bogatu istoriju. Znaju dobro da ga igraju. Stvorili su mnoštvo velikih igrača", rekao je Venger.

Utakmica između Crvene zvezde i Arsenala u trećem kolu Grupe H Lige Evropa igraće se sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

(Beta, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track