SENEGALAC POVREĐEN, ALI ĆE NASTUPATI ZA NACIONALNI TIM Jirgen Klop u čudu: Ne znam koliko će Mane odsustvovati
Foto: EPA Christian Bruna

TRENER NEOBAVEŠTEN

SENEGALAC POVREĐEN, ALI ĆE NASTUPATI ZA NACIONALNI TIM Jirgen Klop u čudu: Ne znam koliko će Mane odsustvovati

Fudbal -

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne zna koliko će fudbaler Sadio Mane odsustvovati s terena, uprkos izjavi senegalskog selektora da će igrač biti spreman u novembru za utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Mane je početkom meseca tokom nastupa za reprezentaciju Senegala povredio tetivu i propustio je derbi sa Mančester junajtedom (0:0), kao i ubedljivu pobedu protiv Maribora (7:0) u Ligi šampiona. Uprkos tome, Mane je pozvan u reprezentaciju Senegala za utakmice protiv Južne Afrike, sredinom novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Selektor Senegala Aliju Sise rekao je da ne sumnja da će Mane biti u državnom timu za te duele i da će biti "100 odsto spreman".

Sise je rekao i da će Mane naredne nedelje početi jače treninge, ali je Klop danas bio zbunjen tim tvrdnjama, preneo je Skaj.

"Ne znam kako on to može da zna. Ja ne znam. Sadio je još na rehabilitaciji i takva je trenutna situacija. Ako ranije bude spreman, biću srećan, ali to u ovom trenutku niko ne zna i nemam više šta da kažem. Senegal čekaju vrlo važne utakmice, mislim da im treba bod da se plasiraju, nadam se da će uspeti", naveo je Klop.

On je rekao da u reprezentaciji Senegala verovatno osećaju mali pritisak, ali da situacija ne može da se promeni.

"Ako je Sadio spreman, mi to ne možemo da sakrijemo, zašto bismo? Ako je spreman, mi nećemo moći da uradimo ništa da ga zadržimo ovde i on će otići u reprezentaciju Senegala", rekao je Klop.

kurir.rs / Beta

foto: EPA Christian Bruna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track