Zvezda donirala opremu klubu sa Kosmeta
Foto: Crvenazvezdafk.com

Pomoć kluba sa marakane

Zvezda donirala opremu klubu sa Kosmeta

Fudbal -

Crvena zvezda donirala je opremu Fudbalskom klubu Polet sa Kosova i Metohije.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje Crvena zvezda ima širom Kosova i Metohije. Vrednost donirane opreme je blizu milion dinara. Predsednik FK Polet Dušan Dragović istakao je da je prekopotrebna oprema došla u pravom trenutku.

— Ovom prilikom smo se skupili da podelimo sportsku opremu.Crvena zvezda nam je donirao sportsku opremu u vidu dresova, jakni i trenerki. Kuburili smo sa opremom ali nam je Zvezda izašla u susret i to nam zaista mnogo znači - rekao je Dragović.

Polet ove sezone ostvario je istorijski uspeh. Osvojili su ligu centralnog Kosova i samim tim izborili baraž za popunu Niške zone. Takođe, igrali su 1/16 finala Kupa Srbije.

Fudbaleri iz Lapljeg sela kao domaćini utakmice igraju na gostujućem terenu u Kuršumliji ali i pored toga postižu zapažene rezultate.

— Ova oprema nam mnogo znači kao ekipi. To je znak ne male, nego velike pažnje, i dokaz da na ove momke ipak neko misli. Sezonu smo slabije započeli jer smo imali mnogo novajlija u ekipi, međutim, kako odmiče prvenstvo, tako ekipa dobija na iskustvu, taktički napreduje. Već smo sada u sredini tabele i mogu da kažem da sam zadovoljan. Želim da izborimo opstanak u ovoj ligi ove godine. Ekipa ima kvalitet i za mnogo više, ali kao što rekoh imamo dosta novajlija i mislim da će to biti sve bolje - rečeno je iz FK Polet.

Posle devet kola Polet se nalazi na 12. mestu sa osam osvojenih bodova.

Kurir sport, Foto: crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) MLADIĆI BOROVI, DEVOJKE JELE: Delije himnom ispratile fudbalere posle poraza od Arsenala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track