(VIDEO) LEGENDARNI TRENER ZAPALIO BOSNU Ivica Osim: Ako mi sin postane selektor, nadrljaće moja žena
Foto: Printscreen

PREPOZNATLJIV SMISAO ZA HUMOR

(VIDEO) LEGENDARNI TRENER ZAPALIO BOSNU Ivica Osim: Ako mi sin postane selektor, nadrljaće moja žena

Fudbal -

Legendarni trener Ivica Osim u šaljivom tonu je govorio o mogućnosti da njegov sin Amar postane selektor Bosne i Hercegovine.

Reprezentacija BiH nema selektora otkako je Mehmedu Baždareviću istekao ugovor, koji nije produžen posle neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Amar Osim figurira kao glavni kandidat za Baždarevićevog naslednika.

"Meni je najgore, i ja čekam šta će biti, koga će izabrati. Moram da kažem, privatno mi nije baš drago, nadrljaće moja žana. Svi kad psuju, psuju ti ženu, a Amaru će majku. Zato je trebalo s mojom ženom da napravite intervju", rekao je Ivica Osim za BHT.

Ovom izjavom "zapalio" je Bosnu! Ni sa 76 godina ni posle moždanog udara, koji je imao 2007, nije izgubio prepoznatljiv smisao za humor.

Osim je govorio i o neuspehu "zmajeva" u kvalifikacijama, poručujući da mu smeta što se loš teren na "Grbavici" uzima kao opravdanje, već da je antagonizam među velikim gradovima u BiH glavni krivac za loše rezultate reprezentacije.

Ivica Osim je tokom blistave trenerske karijere vodio Željezničar, reprezentaciju Jugoslavije (od 1986. do 1992), Partizan, Panatinaikos, Šturm, Džef junajted i reprezentaciju Japana.

Njegov sin Amar je poput oca sedeo na klupama Željezničara i japanskog Džefa, kao i Al Karaitijata iz Katara.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track