STRATEG ZVEZDE ZADOVOLJAN: Milojevića brinu umor i nedostatak koncentracije. TRENER SPARTAKA: Gubitnici se zadovoljavaju minimalnim porazima
Foto: Dado Đilas

REAKCIJE POSLE MEČA NA MARAKANI

STRATEG ZVEZDE ZADOVOLJAN: Milojevića brinu umor i nedostatak koncentracije. TRENER SPARTAKA: Gubitnici se zadovoljavaju minimalnim porazima

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Spartaka i dodao da njegova ekipa nije iskoristila nekoliko šansi zbog umora igrača posle zgusnutog rasporeda.

Zvezda je danas na svom terenu pobedila Spartak sa 1:0 golom Ričmonda Boaćija iz jedanaesterca.

"Pobeda nije teško izvojevana, igrali smo protiv sveže ekipe, a kod nas je prisutan umor. Imali smo par situacija koje nismo iskoristili, to je bilo zbog gubitka koncentracije zbog umora. Borimo se", rekao je Milojević televiziji Arenasport.

Upitan čime je zadovoljan, Milojević je odgovorio: "To su predobri momci koji mnogo vole Crvenu zvezdu".

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da se njegova ekipa lepo predstavila na stadionu "Rajko Mitić".

"Predstavili smo se u lepom svetlu, trudili smo se do poslednjeg zvižduka da postignemo gol. Od srca čestitam igračima na borbi i želji, bila je dobra utakmica", naveo je on.

Spartak je doživeo drugi poraz u prvenstvu, a prvi je pretrpeo od Partizana istim rezultatom, 0:1.

"Gubitnici se zadovoljavaju takvim porazima, a sportski je i ljudski da probate da napravite dobar rezultat, ali nije sramota izgubiti od evropske Zvezde i evropskog Partizana. Još je rano pričati o plasmanu u Evropu, u nedelju igramo u Surdulici, videćemo", dodao je Veselinović.

Kurir sport / Beta, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! U FSS ne praštaju uspeh?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track